Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. aug. 2020
Hei Lars,
tusen takk for helt fantastisk tilbakemelding, vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne!
Den vil selvsagt bli formidlet til alle ansatte, dette vil motivere oss til å fortsette det gode arbeidet:-)
Gleder oss til neste gang vi får anledning til å ønske deg velkommen!
På vegne av Team Fosnavåg Monica Bjørhovde
Nyoppusset og stilig hotell med svært god standard og det meste man trenger. Problemfritt med hund. Serviceinnstilte folk og god frokost. Bra beliggenhet i Fosnavåg sentrum. Kommer veldig gjerne igjen.
Romtips: Be om utsikt mot sjøen
Verdi
Spør 794_ysteins om Thon Hotel Fosnavåg
Takk, 794_ysteins
Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020
Hei,
Håper vi får anledning til å ønske både deg og hunden velkommen til oss flere ganger!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott moderne hotell, imøtekommende og vennlig personale, men parkering burde vært gratis. Tips fra resepsjon om gratis parkering et stykke nedenfor som ikke alltid var ledig. Utrolig flott frokost, kan ikke huske å ha sett maken noe sted tidligere. Desverre svindyre priser i minibaren, men det er ikke ukjent.
Spør porolotte om Thon Hotel Fosnavåg
1 Takk, porolotte
Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020
Hei,
tusen takk for flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne:-) Dessverre har vi ikke tilgang til egen parkering, men flott at dere fikk info om de forskjellige parkeringsalternativene!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fint og nytt hotell. Parkeringsplasser rett utenfor og i parkeringshuset rett over veien. Minuset var at ingen elbilladere i parkeringshuset virket. Vi hadde familierom med dobbelseng og en ekstraseng. God plass på rommet og fint bad. Hadde ikke rom med særlig utsikt . Restauranten på hotellet hadde veldig god mat og vin. Ble positivt overrasket. Barnemenyen hadde veldig god hamburger. Vi endte med å spise middag her begge kveldene vi bodde her. God service var det også. Frokosten var god og variert.
Spør P5960FYlindat om Thon Hotel Fosnavåg
1 Takk, P5960FYlindat
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Godt plassert hotell for natur opplevelser. Vi tok turen til Runde og fikk oppleve fuglefjellet etfantastisk skue. Serviceinnstillt og hyggelig personale på hotellet. Meget god frokost med hyggelig atmosfære.
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 424nilst om Thon Hotel Fosnavåg
Takk, 424nilst
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Overraskende flott og nytt hotell i Fosnavåg. Enkelt med parkering. Hyggelige ansatte og flotte store rom med gode bad. God "a la carte" frokost som anbefales. Hyggelig uteområde og bar. Her kommer vi gjerne igjen.
Romtips: Best utsikt mot fjorden
Rom