Cecilie Kerek
Dato for oppholdet: september 2020
Monica Bjørhovde, AnnetThon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. sep. 2020
Hei Cecilie,

tusen takk for at du tok deg tid til å komme med denne tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.
Slik tilbakemeldinger hjelper oss slik at vi hele tiden kan utvikle oss og bli bedre.

Jeg har viderebragt dine tilbakemeldinger internt på hotellet, og vi tar selvsagt disse på alvor.
Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen til oss flere ganger:-)

• Lol.travel
75.3 km fra Thon Hotel Fosnavåg
0.0 km fra Thon Hotel Fosnavåg
Se flere hoteller i Fosnavåg
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bodde ei natt i forbindelse med besøk til Runde for å fotografere fugler.
Ble møtt av ei meget blid og serviceinnstilt medarbeider.
Rommet var rent og pent. Meget god frokost som hadde noe for enhver smak.
Alle ansatte jeg kom i kontakt med var serviceinnstilt og gjorde oppholdet trivelig. Kommer garantert til å bo der ved neste besøk til Runde, selv om det innebærer 20 min kjøring ekstra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, larskaug
Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei Lars,

tusen takk for helt fantastisk tilbakemelding, vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne!

Den vil selvsagt bli formidlet til alle ansatte, dette vil motivere oss til å fortsette det gode arbeidet:-)

Gleder oss til neste gang vi får anledning til å ønske deg velkommen!

Anmeldt 4. august 2020

Nyoppusset og stilig hotell med svært god standard og det meste man trenger. Problemfritt med hund. Serviceinnstilte folk og god frokost. Bra beliggenhet i Fosnavåg sentrum. Kommer veldig gjerne igjen.

Romtips: Be om utsikt mot sjøen
Takk, 794_ysteins
Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei,

tusen takk for flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne:-)

Håper vi får anledning til å ønske både deg og hunden velkommen til oss flere ganger!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Flott moderne hotell, imøtekommende og vennlig personale, men parkering burde vært gratis. Tips fra resepsjon om gratis parkering et stykke nedenfor som ikke alltid var ledig. Utrolig flott frokost, kan ikke huske å ha sett maken noe sted tidligere. Desverre svindyre priser i minibaren, men det er ikke ukjent.

1  Takk, porolotte
Monica Bjørhovde, Annet på Thon Hotel Fosnavåg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei,

Dessverre har vi ikke tilgang til egen parkering, men flott at dere fikk info om de forskjellige parkeringsalternativene!

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Fint og nytt hotell. Parkeringsplasser rett utenfor og i parkeringshuset rett over veien. Minuset var at ingen elbilladere i parkeringshuset virket.
Vi hadde familierom med dobbelseng og en ekstraseng. God plass på rommet og fint bad.
Hadde ikke rom med særlig utsikt .
Restauranten på hotellet hadde veldig god mat og vin. Ble positivt overrasket. Barnemenyen hadde veldig god hamburger.
Vi endte med å spise middag her begge kveldene vi bodde her.
God service var det også.
Frokosten var god og variert.

1  Takk, P5960FYlindat

Anmeldt 24. juli 2020

Godt plassert hotell for natur opplevelser. Vi tok turen til Runde og fikk oppleve fuglefjellet etfantastisk skue. Serviceinnstillt og hyggelig personale på hotellet. Meget god frokost med hyggelig atmosfære.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 424nilst