Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĂžttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĂžtter fĂžlgende nettlesere:
Per H
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Romtips: Gled dere til frokosten👍👍
OppfÞringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne vÄre. Prisene som vises, kan vÊre for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne vÄre pÄ tidspunktet for sÞket til brukeren.
Hoteller i nĂŠrheten
    SprÄkAlle sprÄk
    Flere sprÄk
    3–8 av 263 anmeldelser
    Anmeldt 22. juni 2024 via mobile enheter

Fint og moderne hotell med flott beliggenhet. God frokost og jevnt over hyggelig og serviceinnstilt personale. Ved mitt besÞk var det noe begrenset meny til middag, grunnet fravÊr av kokk/personale, men maten jeg bestilte kom raskt, og var helt ok. Skulle generelt Þnsket et bredere utvalg av fisk pÄ menyen, hotellet ligger tross alt helt i havgapet.
    Rommet var rent og hadde alt jeg trengte.

Dato for oppholdet: juni 2024
    Takk, geiringeb2017
    Anmeldt 10. januar 2024

Pent, ryddig og rent rom. Bra bad. Veldig trivelig betjening, bÄde i resepsjon og restaurant/til frukost. Bra kino i samme bygg. Kort vei til sentrum og dens fasiliteter. Brukte ogsÄ muligheten for badepakke pÄ SunnmÞrsbadet, dette anbefales ogsÄ.
    Alt i alt veldig fornĂžyd med hele oppholdet.

Dato for oppholdet: januar 2024
    Takk, janmortenr2022
    Monica BjÞrhovde, Daglig leder pÄ Thon Hotel FosnavÄg, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2024

Hei,

tusen takk for en svÊrt hyggelig tilbakemelding, vi setter enormt stor pris pÄ at du tok deg tid til Ä komme med denne!

HÄper vi fÄr anledning til Ä Þnske dere velkommen til oss flere ganger :-)

Anmeldt 20. desember 2023

Flott weekend med konsert og kino. Konsertsalen er virkelig verdt et besÞk, veldig godt rom mtp lyd. Hotellet generelt, og konsertsal og kinosal, er lett tilgjengelig for de med forflytningsutfordringer. Skal absolutt tilbake pÄ weekend med konsert her!
    Trivelig personale, deilig frokost i fint lokale. Rent og pent rom, god seng og nytt og fint bad. VĂŠrt her flere ganger fĂžr, kommer garantert igjen :)

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, Tullogtant

Hei,

tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding, slike tilbakemeldinger motiverer oss til Ă„ fortsette arbeidet vi gjĂžr :-)

HÄper vi fÄr anledning til Ä Þnske dere velkommen til oss flere ganger!!

Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Helt supert, nytt hotell! God plassering i forhold til omgivelsene. 5 av 5 frokostservering. Vi bodde i Business rom ( 2 voksne + 1 barn). Eneste som gjÞr at jeg ikke gir 5 av 5 pÄ oppholdet var renhold. Vi fant desverre masse potetgull rester etc under ekstra sengen som var satt opp pÄ rommet vÄrt.

Dato for oppholdet: november 2023
    Takk, HĂ„vard K

Hei HĂ„vard,

tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi stor pris pÄ!

Din kommentar ang renhold er allerede tatt internt for Ă„ forhindre at dette skjer i fremtiden.

HÄper vi fÄr anledning til Ä Þnske dere velkommen til oss flere ganger :-)

Anmeldt 11. oktober 2023

Flott hotell, med serviceinnstilt personell. Fine rom, med flott utsikt. Glimrende restaurant, med god atmosfĂŠre. Fantastisk god fiskesuppe i restauranten! Hotellet, og restauranten kan anbefales pĂ„ det sterkeste 🙂👍

Dato for oppholdet: oktober 2023
    Takk, Kenneth L

Hei,

tusen takk for fantastisk tilbakemelding, vi setter enormt stor pris pÄ at du tok deg tid til Ä komme med denne.

HÄper vi fÄr anledning til Ä Þnske deg velkommen til oss flere ganger :-)