Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
EKSTRA SERVICE PÅ SURF-LISTA

Vi var noen venner som lånte surfeutstyr hos Didrik på Surf-Lista, for å surfe på Lille Havika. For... les mer

Anmeldt 21. juni 2021
Irina S
via mobile enheter
Tipp topp

Veldig fornøyd med opplevelsen vi hadde hos Surf-Lista i dag! God kommunikasjon hele veien, og... les mer

Anmeldt 13. juni 2020
MariW219
Les alle 4 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Vurdering fra reisende
4
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
Anmeldt 21. juni 2021 via mobile enheter

Vi var noen venner som lånte surfeutstyr hos Didrik på Surf-Lista, for å surfe på Lille Havika. For min del ble det en veldig kort surfetur, ettersom jeg ble stukket av Norges giftigste fisk - fjesing. Vi ringte til Didrik og han var veldig serviceinnstilt og sa vi selvfølgelig kunne komme tilbake til han. Her fikk jeg mat, varm dusj, brus og varmt vann til beinet. For en service! Så hvis det skjer er uhell når dere surfer trenger dere ikke bekymre dere.
Ellers er utstyret til Didrik helt supert, og prisen god. Anbefales om dere er i nærområdet og vil surfe.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Irina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2020

Veldig fornøyd med opplevelsen vi hadde hos Surf-Lista i dag! God kommunikasjon hele veien, og veldig hyggelig instruktør! Ble tatt med til en flott strand med gode bølger, og instruktøren tok bilder av oss mens vi var i vannet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, MariW219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og venninne brå’bestemte oss for å prøve å surfe, ringte ned til surf-lista, og kom i kontakt med en som kunne ta oss imot bare dager etterpå! Instruktøren viste oss grunnleggende ferdigheter, før vi selv fikk prøve oss ute på bølgene!
Anbefaler surf-lista! Der får du gode priser og utstyr, samt at du møter på hyggelige ansatte!!
Tommel opp!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, hannaholmsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.