Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Den Grøne Kafe

Den Grøne Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Ulvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 36
Kjøkken: Steakhouse, Norsk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Beskrivelse: Kafé med koselig og avslappa atmosfære og nydeleg utsikt over Ulvik-fjorden. Heimelaga lokal og internasjonal mat og drikke, kaffe og kaker, spesialkaffe, alle rettigheiter. Velkomen. Den Grøne Kafe er ein familiedreven avslappa kafe på kaien i Ulvik som ble etablert i juni 2009, i kjellaren under Olav H. Hauge senteret. Populær hos både lokalfolk og tilreisande, barnevenleg med eit godt utval av kaffe, dessertar, lunsjrettar og middagar. Me har gratis Wi-Fi og sitjeplass inne for ca. 40 personar og sitjeplass ute på kaien for ca. 60 personar. Den perfekte møtestaden for familiar, vener, kollegaer og grupper. Me serverer eit breitt utval av lokal og internasjonal mat og drikke frå cappuccino til lokal eplesaft og frå ferske smørbrød til heimelaga fish n chips. Me har og Hennig-Olsen kule is, one shot soft-is, Alm Gard økologisk is, Gellato is frå DolceVidda Iskremeri (det er berre å velge din favoritt topping!) og heimelaga kaker bl.a eplekake, ostekake og sjokoladekake.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Rask servering. Hyggelig betjening. Flott plassering ved sjøen. Fint å sitte ute å spise.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Sightsee22467017903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 106 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat, fin beliggenhet og god sørvis! Hurtig betjening, dette er virkelig noe å anbefale!

Dato for besøk: august 2020
Takk, turjenta123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat (selv for en som ikke spiser kjøtt), kort ventetid og fin beliggenhet med veldig flott utsikt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, helenatrip123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Nydelig beliggenhet, supert sted for å ta et glass vin utendørs. Vi bestilte ikke mat ettersom restauranten var fullsatt innendørs med barnefamilier som spiste, hovedsakelig hva som så ut som mindre fristende pizza, og vi heller ønsket roligere omgivelser utendørs selv om det var fare for regn.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, TheaRostbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Det var flere av rettene på menyen de ikke kunne servere og sukkerfri brus var de tomme for. Og den maten vi fikk var litt smakløs og enkel. Betjeningen var hyggelig og beklaget at de var tomme for ting.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Vigdis J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Grøne Kafe, så også på

 

Har du vært i Den Grøne Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din