Veldig god mat. Rask servering. Hyggelig betjening. Flott plassering ved sjøen. Fint å sitte ute å spise.
22–26 av 119 anmeldelser
Helt fantastisk mat, fin beliggenhet og god sørvis! Hurtig betjening, dette er virkelig noe å anbefale!
Veldig god mat (selv for en som ikke spiser kjøtt), kort ventetid og fin beliggenhet med veldig flott utsikt.
Nydelig beliggenhet, supert sted for å ta et glass vin utendørs. Vi bestilte ikke mat ettersom restauranten var fullsatt innendørs med barnefamilier som spiste, hovedsakelig hva som så ut som mindre fristende pizza, og vi heller ønsket roligere omgivelser utendørs selv om det var fare for regn.
Det var flere av rettene på menyen de ikke kunne servere og sukkerfri brus var de tomme for. Og den maten vi fikk var litt smakløs og enkel. Betjeningen var hyggelig og beklaget at de var tomme for ting.