Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig sted og god mat:)”
Anmeldelse av Den Grøne Kafe

Den Grøne Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Ulvik
Prisklasse: USD 6 - USD 31
Kjøkken: Steakhouse, Norsk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Beskrivelse: Kafé med koselig og avslappa atmosfære og nydeleg utsikt over Ulvik-fjorden. Heimelaga lokal og internasjonal mat og drikke, kaffe og kaker, spesialkaffe, alle rettigheiter. Velkomen. Den Grøne Kafe er ein familiedreven avslappa kafe på kaien i Ulvik som ble etablert i juni 2009, i kjellaren under Olav H. Hauge senteret. Populær hos både lokalfolk og tilreisande, barnevenleg med eit godt utval av kaffe, dessertar, lunsjrettar og middagar. Me har gratis Wi-Fi og sitjeplass inne for ca. 40 personar og sitjeplass ute på kaien for ca. 60 personar. Den perfekte møtestaden for familiar, vener, kollegaer og grupper. Me serverer eit breitt utval av lokal og internasjonal mat og drikke frå cappuccino til lokal eplesaft og frå ferske smørbrød til heimelaga fish n chips. Me har og Hennig-Olsen kule is, one shot soft-is, Alm Gard økologisk is, Gellato is frå DolceVidda Iskremeri (det er berre å velge din favoritt topping!) og heimelaga kaker bl.a eplekake, ostekake og sjokoladekake.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod pizza, fish&chips og hjemmelaget burger. Fiskesuppe ikke sååå bra. Men.. kjempehyggelig sted og betjening. Rask service:)

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tonlarse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Escape44515980162, Owner på Den Grøne Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Tusen takk for fin tilbakemelding, eg skal sjå på oppskriften på suppen, veldig hyggelig at resten falt i smak.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 108 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Koselig plass helt ned til sjøen. Rask bestilling, servering og kjempegod mat. Fint å sitte ute i sol og varme, men også veldig koselig innendørs.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Safari36431741793
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Escape44515980162, Owner på Den Grøne Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Tusen takk for fin tilbakemelding, altid like kjekt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Jeg har tidligere likt Den Grøne Kafé veldig godt, men nå er spisestedet blitt mer ordinært. Barneburgeren var en stor skuffelse og pizzaen var som alle andre pizzaer. Prisen for en burger med pommes frites og brus er høyere enn kvaliteten og opplevelsen som leveres. Jeg har likevel tro på at kafeen kan snus til noe unikt og bra igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Paul R, Eier på Den Grøne Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021

Hei, og takk for tilbakemelding.
Me tar alle anmeldelser i betraktning som du ser med din frå ifjor (erte er no tilbake til fish n chips). Barneburger kan bestilles med alt tilbehør, salat, tomat, agurk, løk, ost, dressing og bacon hvis ønskelig og minimalt tillegg i prisen men etter vår erfaring hvil dei fleste barn/foreldre ikkje ha tilbehør.

Me kjøper bevist kvalitets råvarer og priser er utrekna deretter.

Velkomen tilbake.

Mvh Paul. (eiger og kokk med stjerner i sikte;-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Me åt fish and chips, fiskesuppe, barneburger og ein salat. Serveringen gjekk kjapt og greit. Maten smakte utmerka og me kjem gjerne igjen. Kan anbefallast

Dato for besøk: juni 2021
Takk, gladimat0gdrikke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Escape44515980162, Owner på Den Grøne Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Tusen takk, du er hjertelig velkomen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening og en meget god «Fish and chips» gjorde besøket svært vellykket. Grei plass ved fjorden, og det var rent og pent over alt. Kona hadde en veganburger som hun satte stor pris på.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Gunnar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Escape44515980162, Owner på Den Grøne Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Tusen takk for flott tilbakemelding, alltid hyggelig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Grøne Kafe, så også på

 

Har du vært i Den Grøne Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.