En av Norges største bruer angående lengde, ruver skikkelig mellom de bratte fjella. Er er utsiktspunkt ved rasteplassen på sørsiden. Koster 145 kr. å kjøre over den.
Det er ingen tvil om at Hardangerbrua er helt glimrende og et attraksjon i seg selv. Jeg anbefaler skuelystne å parkere bilen ved bussterminalen og spasere ned til brua
Plutselig hadde vi kjørt forbi brua og trodde vi måtte snu. Men så kom en avkjøring inn i fjellet med en rundkjøring inne. Derfra kom vi rett ut på den spektakulære broa i nydelig natur. Veldig kul
Denne brua var virkelig et imponerende byggverk verdt å oppleve for den reisende. Den erstatter fergekøer og ventetid. Pris for personbil var 145 kroner
Vi gjorde et lite stopp før brua- fin parkering- og ruslet ned asfaltert turvei. Noenkunstverk langs stien og så inn i regnbuetunellen som er nydelug lyssatt før du kommer ut på selve brua. Absolutt verdt et stopp!!
Flott bro og snarveien til hardangervidden. flott utkikkspunkt på en e siden. Kult med farget lys i tunnellen før broen også.