Denne banen må bare oppleves. Men det er et MEN. Den er bygget mellom fjellene i Tauro dalen. Men... les mer
Her er det to baner. En for oss amatører og en for de gode. Jeg spilte bare på par 3 banen, men det... les mer
Har spilt et par ganger på korthullsbanen, og banen er grei nok. Variert bane med litt artige utfordringer. Hyggelig betjening.
Men, utstyret vi får leie står ikke i stil til resten. Golfkøller links dame eksisterer ikke. Må leie herre-sett isteden, dette er ikke godt nok til den prisen! Forskjellsbehandling av oss links-damer, det er ikke greitt. Dårlige golf-bager, mye ødelagt utstyr som beina på bagen m.m. Gamle og slitte golfkøller, kunne med fordel vært oppgradert.
Dear bergfridk,
Firstly we would like to thank you for the time taken in sharing your impressions of your recent visit to Anfi Tauro Golf. It is because of reviews like yours that we can constantly monitor and improve the services we offer to our clients. Steps have been taken to resolve the issues you mention immediately and we are confident that you will enjoy a more comfortable stay on your next visit.
Regards
Anfi Tauro har både en korthullsbane, som vi ikke besøkte, og en 18 hullsbane.
18 hullsbanen er skutt ut i fjellet og er bygget opp med fairwayer og veier på mange nivåer. Man må kjøre bil, og bilene må ha gode bremser for man kjører rett opp og rett ned. Utslagsstedene ligger mange meter over eller under fairwayene og greenene. Overalt er det murer og fjell, vann finnes og. Det er en fantastisk bane man bare må oppleve, ingen av oss hadde sett maken.
Til tross for utfordringene var den morsom å spille!
Dear Tomrut
Our main aim is our guests' complete satisfaction therefore we were happy that you took the time to pass onto us your comments and observations. We hope to see you back again soon!
Best Regard
Anfi Tauro Golf er en fantastisk golfbane med flotte Fairways og Greens, og veldig varierte hindringer, som gjør banen morsom og utfordrende å spille på.
Dessverre er GreenFee i høysesongen (okt.-april) er veldig høy !!!
Spilte banen i november, hvor den var i fantastisk fin stand. Banen er utfordrende med masse forhindringer, de fleste som bunkers - men unngår du å komme dit kan det bli en meget bra runde.
Dette er ett fantastisk anlegg å spille golf på. Nydelige og innbydende omgivelser. Flott anlegg med store variasjoner mellom hullene. Velholdt anlegg på alle områder. Denne bør oppleves av alle en eller annen gang
Vi har hus i Tauro et flott sted..feiret jul og nytt år, vi bruker dette stedet 3-4 mnd i året.
Flott klima.. flott golf bane..
Kjæmpe Resturang Tauro grill på området..
Vi gledes og anbefaler dette for alle vi kjenner..