“På promenaden”

Vurdert som nr. 10 av 17 Restauranter i Playa de Mogan
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Helt typisk promenadested.
Ikke den helt store opplevelsen, men hyggelige innkastere og servitører.
Som alltid på slike plasser daler interessen fort, så snart man er innenfor.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, bj_rntrondt

Anmeldt 20. november 2017 via mobile enheter

Trivelig sted, med hyggelig betjening og god mat. Vi var der for lunsj og vi voksne spiste paella og barna omelett og pasta. Maten var god og vi vil nok ta oss en tur innom igjen før vi reiser hjem til helgen.

Dato for besøk: november 2017
Takk, oddhildv
Anmeldt 3. april 2017

Trivelig restaurant på promenaden ved Playa de Mogan. Hyggelig og rask betjening som serverte en frisk og velsmakende sangria. Men formålet var lunsj med ulike ferske fisker til hver av oss - havabbor og sjøtunge. Velsmakende med gode grønnsaker. Og vi valgte å la sangriaen følge fisken. Supplert med vann var også dette godt i varmen. Vi spiser gjerne her igjen.

Dato for besøk: april 2017
Takk, DagB45
Anmeldt 30. januar 2017

Hyggelig betjening og god mat og drikke. Ligger ved strandpromenaden. Har spist her tidligere og var innom for en drink med venner. God stemning og koselig sted.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, _yvindv2015
Anmeldt 19. desember 2016

Vi spiste lunch med pastaretter og med tysk hveteøl til. Service og mat var helt grei uten de store høyder. Vi kommer gjerne tilbake for lunch ved senere anledning. Restauranten har også middagsretter.

Dato for besøk: november 2016
Takk, sveinolavs31

Reisende som så på Fragata II, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i Fragata II? Del dine erfaringer!