Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Hotels.com
USD 147
Vis tilbud
TravelocityUSD 147
TripadvisorUSD 147
ZenHotels.comUSD 151
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (81)
Filtrer anmeldelser
81 resultater
Vurdering fra reisende
44
23
5
5
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
23
5
5
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 81 anmeldelser
Anmeldt 15. november 2018

Jeg overnattet på stedet fordi jeg skulle holde et innlegg på et møte. Det kan bli en dyr fornøyelse fordi jeg ble nektet kvittering til tross for at jeg dokumenterte at beløpet var betalt. Utrolig slett service og stor inkompetanse

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, HHolmengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Vi bodde en natt i sommer underveis til Finnmark. Opplevelsen var så positiv at bestemte oss for å komme tilbake i løpet av 2017. Det har vi gjort og har hatt en fin langhelg med fotturer i fjellet og to gode middager i restauranten. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, OleHarry2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Gammelgarden er en perle av et hotell. Atmosfære, sjel ...og god standard på rommene. Og en restaurant som er absolutt verdt turen hit alene. (Selv om reinsdyrkjøttet kunne vært litt mer stekt).

Men at vi må betale for to netter for å bo en natt, har vi aldri opplevd før, hverken i utlandet eller hjemme i Norge ( hoteller vet å ta seg betalt der også !) . Sannsynligvis fordi det foregikk et sykkelløp der den helgen vi var der, og man vil tjene litt ekstra i forbindelse med det. Men å pålegge gjestene å betale for flere netter enn de bor der ...svensker har vel også anstendighet ?

Så i stedet for full score, er vi snille og gir 3.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, eyvindsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Har kommet fra et Spahotell i Strømstad som var veldig bra, men er nær himmelen nå.
Sjekket inn og dikk et fantastisk rom, nytt delikat og innbydende. Gigg deretter i restaurant som er fra ca år 1600 og bestilte 3 retters vilt meny med tilhørende drikke.
Startet med en husets dry Martini med tyttebær og syltet perleløk. Fantastisk.
Deretter Løjrom og passende hvitvin. Utsøkt !!! Til hovedrett reinsdyr indrefilet og en fantastisk Cote de Rhone. Til dessert Is og multesorbet og varme multer ved siden.

Et fantastisk måltid.
Stedet anbefales på det sterkeste. Flotte rom og delikat mat til en overkommelig pris.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tores581
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Overnattet her en natt. Helt ok rom, men vanskelig å få tak i betjening. Spiste middag som skulle være buffet. Dårlige greier, kun en varmrett, og lite smak. Dette kan gjøres langt bedre. En 3-er for rommet og en 2-er for maten.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 762einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser