Vidar J
2.4 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
  • Lol.travel
0.9 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
Kortvecka i Sälen
Övernattning för att förlänga skidsemestern.
Fräscha rum med bra tillgång till
23.3 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
18.8 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
The view on the mountain
    7.9 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
    16.4 km fra Gammelgården Hotell & Restaurang
    Se flere hoteller i Salen
    Anmeldt 29. juni 2019

Kjempegod gulaschsuppe og hyggelig og hjelpsom personal. Vafflerne var kanskje de beste vi har spist! Oppskriften er 100 år gammel! Så fin og stemingsful miljø, neste gang vi besøker Sälen booker vi hotelrum her.

Dato for oppholdet: juni 2019
    Takk, HanneleP30
    Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Lå på hotellet fra fredag til søndag. Trivelig sted med god atmosfære. Vi fikk med oss premieren på årets julebord. Mye godt å velge i! Frokostbuffeten er også vel verdt å nevne. Utmerket!
    Rommet vi lå på var av god standard og alt var rent og i orden. Anbefales.

Dato for oppholdet: november 2018
    Takk, TuristenLillehammer
    Anmeldt 15. november 2018

Jeg overnattet på stedet fordi jeg skulle holde et innlegg på et møte. Det kan bli en dyr fornøyelse fordi jeg ble nektet kvittering til tross for at jeg dokumenterte at beløpet var betalt. Utrolig slett service og stor inkompetanse

Dato for oppholdet: november 2018
    Takk, HHolmengen
    Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Vi bodde en natt i sommer underveis til Finnmark. Opplevelsen var så positiv at bestemte oss for å komme tilbake i løpet av 2017. Det har vi gjort og har hatt en fin langhelg med fotturer i fjellet og to gode middager i restauranten. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2017
    Takk, OleHarry2013
    Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Gammelgarden er en perle av et hotell. Atmosfære, sjel ...og god standard på rommene. Og en restaurant som er absolutt verdt turen hit alene. (Selv om reinsdyrkjøttet kunne vært litt mer stekt).

Men at vi må betale for to netter for å bo en natt, har vi aldri opplevd før, hverken i utlandet eller hjemme i Norge ( hoteller vet å ta seg betalt der også !) . Sannsynligvis fordi det foregikk et sykkelløp der den helgen vi var der, og man vil tjene litt ekstra i forbindelse med det. Men å pålegge gjestene å betale for flere netter enn de bor der ...svensker har vel også anstendighet ?

Så i stedet for full score, er vi snille og gir 3.

Dato for oppholdet: august 2017
    1  Takk, eyvindsa