Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Agoda.com
USD 164
ZenHotels.com
Skyscanner.com
Vio.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 22. juli 2022

Vi leide ei familie hytte med 2 soverom. På badet var det mugg og kloakklukt. Sengene på soverommene var flekkete og skitten. Sofaen i stuen var skitten og ubrukelig å sitte i. Det var ingen utemøbler på hyttene. Servisehusene var skittene og dårlig rengjort. Alt i alt en dårlig opplevelse, vi blir ikke og besøke denne campingen flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, lindabP440VI
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Et døgn på hytte. Hytta består av 2 soverom med køyeseng i hver, kjøkkenkrok, doisebor, sofa samt et bad. Hele hytta er sliten. Ta med egne sengetøy. De som leies ut er ikke bra! Kjøkkeninnredninga trenger en ordentlig rengjøring. Helst et nytt. Badet ble ikke brukt. Det lukta urin, og var serdeles lite innbydende.

Romtips: Ta med dget sengetøy og stoler /bord til å sitge ute.
Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, annesT9707OU
Anmeldt 7. august 2019

Har vært innom Boden jevnt og trutt siden tidlig 90-tall, plassen har utviklet seg - og blitt større, men samtidig beholdt litt av sjela. Passelig stor campingplass, hvor barna kan leke fritt. Servicehus er rene, og stelt. De nye servicehusene er altfor små, og kronglete opplegg for å vaske hendene etter toalettbesøk. Barnebassenget er slitt, men ellers er bassengmulighetene bra. Garderobene til bassenget ser like slitne ut som i 1990. Hyggelig betjening, og god service.

Takk, KennethS1286
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Vi var her fem netter med campingvogn. Strålende vær under hele oppholdet! Virket ved ankomst veldig stort og uoversiktlig, men etter noen timer var det enkelt å orientere seg. Rene sanitærbygg. Mye folk og lange køer i kiosk og restaurant. Oppvarmet basseng med tre morsomme sklier. Barnebassenget var slitt og dårlig rengjort.

Takk, mariannel997
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Etter flere døgn uten en hel natt søvn pga høylytte fester gir vi nå opp og forlatter stedet, vaktholdet og ordensvaktene får stryk karakter på jobben de er satt til. Ikke får du pengene igjen heller selv om du forlatter plassen pga bråk så søvn uteblir.
Dette er nok ikke plassen for familiefolk, skal du derimot feste uhemmet og plage naboene er du kommet rett.

1  Takk, 635tors