sengis
Rognan, Norge
Anmeldelse av Hotel Laponia
1,0 av 5 boblerAnmeldt 12. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Tips: dra et annet sted, eller ta med øreplugger. Null lydisolering her.
1.0 km fra Hotel Laponia
    63.0 km fra Hotel Laponia
    78.5 km fra Hotel Laponia
    Se flere hoteller i Arvidsjaur
    Anmeldt 24. juli 2022

Jeg hadde én overnatting her. Dette var et trivelig og koselig hotell, som også ligger i trivelige omgivelser. Det eneste minuset var at kaffen jeg fikk til frokost, var altfor sterk. Hadde kaffen smakt sånn passe, så hadde jeg gitt hotellet toppkarakter. Restauranten i hotellet var veldig spesiell.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Øyvind G
    Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Rommet er lekkert innredet. Vi hadde bestilt rom med veranda. Der var ingen møbler der og da vi spurte om dette i resepsjonen så fikk vi til svar om vi hadde sett godt nok etter ( endte med å kjøpe to campingstoler på butikk i nærheten) ser at det er bare unntaksvis i rekken med altaner at de er møblerte. Den ene delen av dobbeltsengen var nærmest umulig å ligge i da den gikk på skrått fra midten og ned. God parkering og go frokost .

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, elisabetho711
    Anmeldt 25. september 2019

Trivelig personale og spesielt hyggelig med sms om muligheten for sen innsjekk. Hyggelig rom, men savnet nattbord inntil sengen. Litt lite smak på Stekt fjellræding i Bistroen, men derimot var frokosten bra. Fint med kinnslag av lokalmat. Har overnatter her før og vil gjøre det samme neste gang jeg har behov for overnatting i Arvidsjaur.

Dato for oppholdet: september 2019
    Takk, nilsan2014
    Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Rommet vårt var lekkert innredet, flotte møbler og stilig bad. Men, det var mangelfull lydisolasjon mellom rommene... Vi skulle også gjerne ha senket temperaturen i rommet, men fant ikke ut hvordan.
    Frokosten var god, med mye å velge mellom!
    Hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, karimilla
    Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Og hotellet er egentlig veldig bra, men var et par ting som dro ned opplevelsen denne gangen. Måtte få aktivert rom nøkkelen 2 ganger, da den sluttet å virke, og når du har rom lengst unna resepsjonen blir det stykke å gå. De hadde noe opplegg pga Arvidjaur dagene som gjorde at det var ikke vanlig servering i restauranten. Håper det blir en bedre score neste gang jeg bor der.

Dato for oppholdet: juli 2019
    1  Takk, 511einarb