Her tillater de hunder, og lar den stå å bjeffe hele døgnet uten tilsnakk eller andre konsekvenser. Babyen vår har ikke fått sove, og heller ikke vi. Kommer ikke tilbake, og anbefaler ikke dette hotellet til noen. Resepsjon gjør ingen ting.
Romtips: Tips: dra et annet sted, eller ta med øreplugger. Null lydisolering her.
Dato for oppholdet: august 2022
Spør GoPlaces53393784382 om Hotel Laponia
Takk, GoPlaces53393784382
Jeg hadde én overnatting her. Dette var et trivelig og koselig hotell, som også ligger i trivelige omgivelser. Det eneste minuset var at kaffen jeg fikk til frokost, var altfor sterk. Hadde kaffen smakt sånn passe, så hadde jeg gitt hotellet toppkarakter. Restauranten i hotellet var veldig spesiell.
Dato for oppholdet: juli 2022
Verdi
Renslighet
Service
Spør Øyvind G om Hotel Laponia
Takk, Øyvind G
Rommet er lekkert innredet. Vi hadde bestilt rom med veranda. Der var ingen møbler der og da vi spurte om dette i resepsjonen så fikk vi til svar om vi hadde sett godt nok etter ( endte med å kjøpe to campingstoler på butikk i nærheten) ser at det er bare unntaksvis i rekken med altaner at de er møblerte. Den ene delen av dobbeltsengen var nærmest umulig å ligge i da den gikk på skrått fra midten og ned. God parkering og go frokost .
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør elisabetho711 om Hotel Laponia
Takk, elisabetho711
Trivelig personale og spesielt hyggelig med sms om muligheten for sen innsjekk. Hyggelig rom, men savnet nattbord inntil sengen. Litt lite smak på Stekt fjellræding i Bistroen, men derimot var frokosten bra. Fint med kinnslag av lokalmat. Har overnatter her før og vil gjøre det samme neste gang jeg har behov for overnatting i Arvidsjaur.
Dato for oppholdet: september 2019
Spør nilsan2014 om Hotel Laponia
Takk, nilsan2014
Rommet vårt var lekkert innredet, flotte møbler og stilig bad. Men, det var mangelfull lydisolasjon mellom rommene... Vi skulle også gjerne ha senket temperaturen i rommet, men fant ikke ut hvordan. Frokosten var god, med mye å velge mellom! Hyggelig betjening!
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør karimilla om Hotel Laponia