Kom til hotellet og ble møtt av en hyggelig dame i resepsjon, innsjekking gikk fort og til min overraskelse gikk hun med oss for å vise oss rommet. Det har ikke vi opplevd før. For en gangs skyld så rommet akkurat ut som på bildene, så ble veldig positivt overrasket av det eller var faktisk finere en på bildene vi hadde sett på! Så på størrelse av rommet var alt bare positivt. Men støvtørking burde ha vært bedre både på rommet og badet, på kjøkkenet måtte vi få byttet ut bestikk og tallerkener da dette var skittent. Sengen var ikke god å sove i,den var veldig hard. Sånt burde ha vært sjekket etter siste gjest. Ellers på kjøkkenet var det kokemuligheter, men ingen kasseroller for dem som ønsket å lage seg mat, vi hadde ikke behov for det. Savnet brosjyrer for info om telefonnummer til resepsjon og vaktselskap, da vi opplevde bråk etter klokken 00.30 en natt, måtte ordne opp i det selv og det gikk heldigvis bra, men sånn info tenker vi er viktig å ha på rommet. Frokosten var god, enkel frokost med litt varm mat som stekte egg, bacon og kjøttboller og diverse annet pålegg. Ellers ligger hotellet veldig sentralt, med en liten park og elven rett over gaten, restauranter var det flere av rundt omkring og kort vei til Haparanda. Gratis parkering rett over gaten og dem hadde parkering i garasjen som kostet ca 12 euro....Kom til hotellet og ble møtt av en hyggelig dame i resepsjon, innsjekking gikk fort og til min overraskelse gikk hun med oss for å vise oss rommet. Det har ikke vi opplevd før. For en gangs skyld så rommet akkurat ut som på bildene, så ble veldig positivt overrasket av det eller var faktisk finere en på bildene vi hadde sett på! Så på størrelse av rommet var alt bare positivt. Men støvtørking burde ha vært bedre både på rommet og badet, på kjøkkenet måtte vi få byttet ut bestikk og tallerkener da dette var skittent. Sengen var ikke god å sove i,den var veldig hard. Sånt burde ha vært sjekket etter siste gjest. Ellers på kjøkkenet var det kokemuligheter, men ingen kasseroller for dem som ønsket å lage seg mat, vi hadde ikke behov for det. Savnet brosjyrer for info om telefonnummer til resepsjon og vaktselskap, da vi opplevde bråk etter klokken 00.30 en natt, måtte ordne opp i det selv og det gikk heldigvis bra, men sånn info tenker vi er viktig å ha på rommet. Frokosten var god, enkel frokost med litt varm mat som stekte egg, bacon og kjøttboller og diverse annet pålegg. Ellers ligger hotellet veldig sentralt, med en liten park og elven rett over gaten, restauranter var det flere av rundt omkring og kort vei til Haparanda. Gratis parkering rett over gaten og dem hadde parkering i garasjen som kostet ca 12 euro. Vi hadde et hyggelig opphold og kommer gjerne igjen.Mer
Vis mindre