Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig hjemmelaget mat. Lunsj/Middag.”
Anmeldelse av Marta på landet

Marta på landet
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Isfjorden
Prisklasse: USD 10 - USD 23
Beskrivelse: Her finner du en meny med flere enkle og smakfulle lunsjretter som omeletter, pasta og hamburgere og middag også. Alltid laget med ferske ingredienser. På "Marta på landsbygda" finner du også glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie retter og kaker. Det er mulig å bestille personlige kaker for enhver anledning du har i tankene: fødselsdager, bekreftelser, feiringer, bryllup. Husk alltid: Hapiness is homemade
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Her finner du en meny med flere enkle og smakfulle lunsjretter som omeletter, pasta og hamburgere og middag også. Alltid laget med ferske ingredienser. På "Marta på landsbygda" finner du også glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie retter og kaker. Det er mulig å bestille personlige kaker for enhver anledning du har i tankene: fødselsdager, bekreftelser, feiringer, bryllup. Husk alltid: Hapiness is homemade
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Portugisisk/Spansk inspirert vri på meny. Hyggelig betjening. Vel vært et besøk. Kun liten avstikker fra riksvei 64.
Anbefales

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Harald J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 23 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Koselig liten kafé/restaurant i Isfjorden. Hyggelig vertskap og maten er virkelig som hjemmelaget på eget kjøkken! Vel verdt et besøk. Variert meny, vi spiste lunsj der, rekesmørbrød og Cæsar salat, gode smaker! Kafeén selger også kaffe fra Isfjordens kaffebrenneri, Fjellbrent.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 830ElisabethM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Åndalsnes mangler etter vår mening gode spisesteder, men vi fant en perle i nabobygda Isfjorden. Et portugisisk par vartet opp med nydelig mat. Anbefaler særlig den portugisiske retten Bolinhos.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 390kjetilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Liten hyggelig restaurant/cafe i Isfjorden. Passe stor meny med god variasjon. Her finner du alt fra kaker til chili con carne.
Bestilte entrecôte som var perfekt stekt og som smeltet på tungen!
Kan også anbefale frityrstekte klippfiskboller.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, O8759ZIrobinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig koselig sted, store og små var veldig fornøyd med god mat; velsmakende og lagd av gode råvarer. Det er en liten bortgjemt perle ( og etter kaos i Åndalsnes, en fornøyelse å komme et sted hvor det er god plass og god service)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, monicah581
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Marta på landet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din