Absolutt ikke verdt pengene. For det første ser rommet ut som en fengselscelle. For det andre så var det mugg i dusjen på rommet, altså ikke bare er det heslig, men også helsefarlig. For det tredje så er ikke rommet isolert i det hele tatt, du hører om naborommet hvisker til hverandre. Det hadde skjedd en feil med bookingen vår og vi skulle bare sove over før vi dro videre til Lillehammer neste dag. Vi gikk til resepsjonen så fort vi fant ut av det og resepsjonisten sa at det var ingen problem og at de kan fakturere oss for kun den ene natten. Våknet opp neste morgen til melding fra hotellet om at det lar seg ikke gjøre likevel, hvor de også starter meldingen med «Hei Lene». Til neste gang vil jeg anbefale at når dere kontakter kunden så bruk riktig navn. Jeg heter Lena.
Vi fikk resepsjonen til å kontakte sjefen etter den ene natten og ble fortalt at vi ville bli kontaktet ila av kvelden og at beløpet for den andre natten vi ikke ble skulle føres/vipses tilbake pga muggen på rommet vårt. Vi ble ikke kontaktet, jeg har ikke fått penger tilbake og hotellet svarer meg ikke når jeg prøver å kontakte de. Profesjonelt.
Dette er uholdbar standard etter min mening og jeg har aldri møtt et så labert nivå av ansatte i en servicebransje.
Se bildene og styr unna.Mer
- Gratis parkering
- Strand