Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
1
2
3
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
2
3
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 19 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Vi booket dette siden alt annet var fullbooket i området. Stedet har nettop blitt omgjort fra å være ett pleiehjem, til å bli "hotell".

Begynner med å ta en dusj, og ser da at støvet på gulvet renner ned i sluken, så her kan umulig golvet ha vært vaska. Ikke noe dusjforheng, og dårlig trykk på vannet. Bak speilet var det medisinskap

Siden vi kom fra en hytte så hang vi opp litt klær til tørk på rommet, men disse var bare våtere når vi sjekka ut, siden det var null ventilasjon og fuktig på rommet...

Frokosten... Hva skal man si

Tørt brød, overkokte egg med grønn plomme, plommen kunne brukes som sprettball... Grønn omelett og kalde kokte grillpølser. Står varmebokser på bordet, men er ikke i bruk til varm mat. Betjeningen gikk rundt å så sure ut og kunne ikke norsk.

Eneste vi fikk utav dette var en god latter, som gikk over i oppgitthet og irritasjon. Hvertfall IKKE verdt prisen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 882fredrika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt ikke verdt pengene. For det første ser rommet ut som en fengselscelle. For det andre så var det mugg i dusjen på rommet, altså ikke bare er det heslig, men også helsefarlig. For det tredje så er ikke rommet isolert i det hele tatt, du hører om naborommet hvisker til hverandre. Det hadde skjedd en feil med bookingen vår og vi skulle bare sove over før vi dro videre til Lillehammer neste dag. Vi gikk til resepsjonen så fort vi fant ut av det og resepsjonisten sa at det var ingen problem og at de kan fakturere oss for kun den ene natten. Våknet opp neste morgen til melding fra hotellet om at det lar seg ikke gjøre likevel, hvor de også starter meldingen med «Hei Lene». Til neste gang vil jeg anbefale at når dere kontakter kunden så bruk riktig navn. Jeg heter Lena.
Vi fikk resepsjonen til å kontakte sjefen etter den ene natten og ble fortalt at vi ville bli kontaktet ila av kvelden og at beløpet for den andre natten vi ikke ble skulle føres/vipses tilbake pga muggen på rommet vårt. Vi ble ikke kontaktet, jeg har ikke fått penger tilbake og hotellet svarer meg ikke når jeg prøver å kontakte de. Profesjonelt.
Dette er uholdbar standard etter min mening og jeg har aldri møtt et så labert nivå av ansatte i en servicebransje.
Se bildene og styr unna.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, lena94trh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en tidligere institusjon som tilbyr overnatting for betalende gjester. Mulig at senger er byttet på rommene ellers er de slik de var når det fungerte som institusjon. Ser forsåvidt rent ut på rommene, med unntak av badet hvor sluket trolig ikke var rengjort på veldig lang hvilket lett kunne medføre oversvømmelse på baderommet. Det hang en beaten tom såpedispenser ved vasken, men ingen andre baderomsartikler. Det var veldig lytt mellm rommene. Frokosttallerkener ble servert i diverse rom. Gode senger, men begrenset med lesekamper. Enkel standard til en rimelig pris.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ligg unna! Fikk denne meldinga på vei dit;

Vi er overbooket på Isfjorden m med mange rom i dag 15.07! Vi beklager på det sterkeste! Du MÅ finne noe annet! Det hjelper IKKE å ringe oss, eller å dra til oss, da det er enormt overbooket!! Vennligst asap finn et annet sted, vennligst let nå! Ps! Du får sevsagt pengene tilbake/blir ikke belastet! Mvh Isfjorden

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 199mariusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser