Sånn sett levde stedet opp til forventningene. Rommene er enkle, og litt spartansk møblert. Men vårt rom var rent. Badet er stort, men enkelt(!) Det var selvsagt ikke hotelluksus som minibar og TV, men det hadde vi heller ikke bruk for.
Det var en stor og behagelig seng på rommet, to stoler og et lite bord. Det var det vi trengte.
Men velkomsten var ikke så mye å skryte av!
I informasjonen fra hotels.com var gikk det klart frem at det ikke var resepsjon på stedet og at vi måtte ringe for å få beskjed om innsjekking. Telefonnummeret som var oppgitt gikk til et firma i Oslo... Da vi fant nummeret til motellet og slo dette, ringte og ringte det, inntil forbindelsen ble brutt - gang på gang. Da gikk vi inn der vi antok at hovedinngangen var.
Og der satt det en mann med en PC, mange lister og en telefon. Telefonen ringte i ett sett, og da skjønte vi hvorfor forbindelsen ble brutt. Han bare brøt forbindelsen, gang på gang...
Vi presenterte oss og han fant oss på listen. "To personer?", "Ja", svarte jeg, "og en hund". Det hadde ikke han fått beskjed om. Neivel,...Vi visste at stedet presenterte seg som et motell. Siden vi også visste at stedet slett ikke lå ved en motorvei, men derimot i skogkanten, var vi forberedt på at "motell" skulle forstås som at dette var et enklere sted enn et hotell.
Men velkomsten var ikke så mye å skryte av!
Vi presenterte oss og han fant oss på listen. "To personer?", "Ja", svarte jeg, "og en hund". Det hadde ikke han fått beskjed om. Neivel, men jeg hadde valgt stedet fordi hunder var velkomne og jeg hadde anført det i bestillingen til hotels.com. Han var like påståelig. Jeg hadde ikke gitt beskjed!! Han ba meg til og med om å ta en titt i hans system.
Ikke et ord om at "det er likevel ikke noe problem". For det var altså ikke noe problem. "Men hunden må være i bur!"
For en kontrast til de tre overnattingsstedene vi hadde valgt i Geiranger, Ålesund og Kristiansund. Her var vår hund hjertelig velkommen, på rommet, i baren, foran peisen og nesten overalt ellers.
Dette kunne vært håndtert veldig mye bedre. "Kunden har alltid rett" er kanskje en floskel, men denne gangen hadde stedet scoret ekstremt mye høyere på en smule ydmykhet. Han kunne f.eks. ha sagt noe i retning av at "det har dessverre ikke vi fått beskjed om, men det er ikke noe problem. Hunden er velkommen til oss". Så kunne han ha bedt oss om å bruke buret.
I utgangspunktet ville vi gjerne ha anbefalt stedet til de som er som oss, som denne gangen bare ønsket et enkelt overnattingssted for to voksne og en hund. Men når han som fronter motellet svikter så til de grader, ville jeg ha oppsøkt et annet sted. Dessuten smitter nok dette også over på de øvrige som jobber her.
Isfjorden som sted er likevel riktig trivelig. Men det er ingen grunn til å kjøre helt opp til motellet...Mer
Vis mindre