Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
2
2
3
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
2
3
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 20 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi bodde på motellet i to dager og opplevde et hyggelig personale som sto på for at vi skulle trives. Motellet er et gammelt sykehjem og har et noe institusjonelt preg som kunne vært brutt med noe mere bilder på veggene. Motellet er derimot rent og virker nyoppusset. Fantastiske senger og en stor have med masse sitteplass. God pizza kan bestilles i baren. God nok frokost. Vi valgte overnattingsstedet fordi vi ønsket et billigere alternativ i Åndalsnes. Det ble et godt valg

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frankb0103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Resepsjonen var tom, (måtte spørre personell om ha sjekke in) vi gikk i restauranten som var veldig trang og hadde ingen ting på menyen.. De skrøyt av pizzaen sin på nettet, men når vi bestilte smakte den smakløs pannekake. Noe av det verdste

Romtips: Spis ute i byen og ikke i restauranten..
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Pioneer63005347808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vær oppmerksom på at dette stedet tidligere har vært sykehjem, noe du også får følelsen av når du er der. Toalettet så ikke ut som hadde vært gjort rent når vi kom. Restauranten serverer bare pizza. Til frokost får du kokte egg men de er til gjengjeld grønne og steinharde. Sengene var derimot bra å ligge i. Et billig alternativ hvis du ikke er så nøye på standarden. Er ikke så mye å finne på i nærheten av motellet. Da må du inn til Åndalsnes.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Svenn Tore W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Ble møtt av en lite serviceinnstilt mann i resepsjonen og fikk rom. Første rommet virket ikke doen, fikk nytt rom. Andre rommet virket ikke doen. Tredje rommet virket doen, men der var det seigt på golvet. Nå orket vi ikke klage mer for det var ingen av romma vi hittil hadde sett som var noe reinere. Hele stedet bar preg av å vært et sykehjem, og det var lite som var bytta ut eller endret på virket det som. Vinen som fulgte kan beskrives å være på kokepunktet! Vil anbefale å ikke ha den lagret oppå kjøleskapet, det vil nok bedre temperaturen betraktelig! Ja ja, ølen var visst kald og god for de som liker det...
Frokost dagen etter bestod av et kjedelig utvalg mat og grønne egg. På den positive siden var det ei kjempehyggelig dame som fikset nistepakke til samboeren som skulle ut og gå før frokosten dag etterpå! Hun var også kjempehyggelig når hun serverte pizza og ryddet ute.
Vi følte oss litt gamle der vi satt i gangen og spilte kort utpå kvelden, en liten forsmak på hvordan livet på sjukeheimen blir! Får bare håpe pleierne er bedre enn hotellpersonalet var her! To stjerner gis ene og alene på grunn av den hyggelige damen med nisten!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Englepus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Hotellet tok oss ikke godt i mot! Jeg og kjæresten fikk et rom ved der vi spiser frokost og det var bråkte til alle tider. Om morningen så hører du to ansatte som krangler om noe utafor rommet våres. Så er det alltid en utlandsk dame i frokosten som stresser og løper rundt. Frokosten var heller ikke så bra. Eggene var ekle det samme gjelder kaffen og det var tørre brød. Kjæresten min tåle ikke gluten så det var ikke så mange utvalg for han. En ting til! Om morningen så kan de ansatte dempe seg og heller kjefte på hverandre et anna sted enn der gjestene sover. Det er grei sted hvis du ska være der en døgn men som opphold så anbefaler jeg ikke!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, G6927HImartineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser