I reservasjonen står det, dersom ankomst etter kl 22 må man ringe og en resepsjonist vil ta imot gjestene.
Vi ringte i 18-19 tiden, da vi innså at vi ikke rakk frem før ca kl 24.
vi måtte ringe ca 10 ganger, før tlf ble besvart av en lite Service innstilt mann. Svaret var at ingen var interessert i å hjelpe oss etter kl 22. ingen ville stå overtid. jeg prøvde å forklare situasjonen, og hvordan vi kunne løse dette. Vi hadde ingen noen annen mulighet. Alt var utsolgt flere timer omkrets, og resten av turen ville da bli ødelagt om vi hadde måtte kjøre tilbake flere timer. Han var IKKE interessert i noen form for løsning, og ville ikke høre. Kalte meg flere ufine ting.
Resepsjonisten (som viste seg å være daglig leder og eier av hotellet), la på tlf 2 ganger midt i en setning. Ringte meg opp igjen for å poengtere at jeg var en arrogant kunde han ikke ønsket på sitt hotell og la på igjen.
Han sendte meg flere ufine sms.
Det hele endte med, at jeg fant ei dame via Kjente som var på ferie i nærheten, og hun var så snill og hente nøkkelen for oss. Utrolig nok gikk "daglig leder" med på det. Hvor jeg etterpå fikk en sms hvor han poengtere hvor snill hun var, hvor stygg jeg var, og at han hadde prøvd å kansellere min booking men ikke klart det. Han prøvde på feil booking selskap.
Jeg har aldri noensinne møtt en mindre service innstilt mann, frekk og arrogant. Hvor han prøver å vinkle dette som at jeg var problemet. Jeg var kun ute etter å finne en løsning, men ble skjelt loddrett ut.
Jeg prøvde å kontakte han på mandag og tirsdag for å få navn på eier, ikke daglig leder. Ikke svarte han.
Firmaet er ikke registrert på proff eller Brønnøysund reg, under isefjorden turisthotell. Virkelig mistenkelig hva slags sted dette er.
Jeg fant ut via en tilfeldig person i nærheten, at "daglig leder" var eier også.
Jeg har kontaktet hotels.com og vedlagt all dokumentasjon. Di var svært imøtekommende, og saken taes videre.
Hotellet er ett nedslitt sykehjem, som aldri skulle hatt benevnelsen "hotell".