Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
22
22
9
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
22
9
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 55 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Fin beliggenhet, nydelig utsikt. Bra utstyrt hytte med to soverom, men mangla vinåpner! Denne kom imidlertid eier med da vi ringte og sa fra. Fikk også låne hårføner. Litt «slitent» møblement og interiør, kjøl/fryseskap som var ødelagt sånn st matvarene ble frossen over natta.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, tosorl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2017

Nå hjalp det selvsagt at da vi ankom stedet, så var det i nydelig solskinn, og endelig sommertemperaturer. Helt grei hytte, og veldig fint med fasiliteter som badestamp, grillmuligheter, kanoer, båt, padlebåter, og alt dette til fri benyttelse for gjester på feriesenteret. Veldig trivelig og hjelpsomt personell. Takker for en fin overnatting i flott natur.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Vebjorn64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016

Leide en mini hytte (tønne-hytte). Enkelt, men nytt rent og pent. Praktisk innredet. Flott utsikt. Et lite minus at det i fellesanlegget ikke var egen vask for tannpuss etc. Kun vask inne på toalettet.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turisten1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2016 via mobile enheter

Da vi bestilte campinghytte tenkte jeg umiddelbart 12kvm trehytte uten innlagt strøm og vann, med to køyesenger. Slike hytter kan det godt være de har, men vi fikk noe som minnet mer om en suite. Stor hybelleilighet med spisestue, fullsize kjøkken og bad med god standard, samt en svær veranda. Sengene var meget behagelige og det gjorde ingenting at sengetøy ikke var inkludert da vi var forberedt på tidligere nevnte trehytte, og hadde medbrakt soveposer. Vi ble bare boende en natt, men hadde vi blitt lenger ville vi benyttet oss av den oppvarmede badestampen, bålpannen og det fantastiske turterenget. Meget :)

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 240eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015

Jeg feiret min 50 årsdag i august 2015 med i alt 33 venner. Vi overnattet på Gjerdset turistsenter hele helgen og hadde en herlig fest på Wolstad gård. På lørdagen gikk vi den spektakulære turen over Romsdalseggen. Det var lett å lage avtaler med Lars Kroken for å skape et opplegg som jeg ønsket meg. Senteret ligger vakkert til med utsikt over fjorden. Rommene var pene og rene. Vi fikk hjelp til å tilrettelegge for grilling den første kvelden. Det var godt å slappe av i Jaccusien etter turen over eggen. Jeg kan varmt anbefale både Gjerdset turistsenter og Woldstad gård og Romsdalseggen!

Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anitra H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser