Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
HHH
Anmeldelse av Gjerdset Turistsenter
3,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
A view of Isfjorden i august.
  • Agoda.com
  • Vio.com
11.8 km fra Gjerdset Turistsenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    1.6 km fra Gjerdset Turistsenter
    • Priceline
    • Agoda.com
    11.2 km fra Gjerdset Turistsenter
    Romsdalseggen Lodge
    • Priceline
    • Agoda.com
    13.8 km fra Gjerdset Turistsenter
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    9.7 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    49.8 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    55.2 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    44.0 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    55.2 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    5.8 km fra Gjerdset Turistsenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Isfjorden
    Anmeldelser (57)
    Filtrer anmeldelser
    57 resultater
    Vurdering fra reisende
    23
    22
    10
    0
    2
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    23
    22
    10
    0
    2
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    16 av 57 anmeldelser
    Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

    Besøkte Gjerdset i slutten av juni 2021. Vi hadde «stor hytte» og var fire personer. Hytta holdt ok standard, men badet hadde fuktskader og burde vært renovert.

    Det var ikke tv i hytta, og avstanden til vannet var lang. I tillegg var det reklamert med badestamp, men denne var i ustand.
    Inn- og utsjekk gikk sømløst, men etter oppholdet ble vi tilsendt en mail hvor vi ble oppfordret til å legge igjen 10/10 anmeldelse mot at vi skulle motta en oppmerksomhet i posten. Dersom vi hadde en dårlig opplevelse skulle dette rapporteres via melding. Mulig dette er normal praksis, men da må man ta anmeldelsene av stedet med en klype salt.

    Dato for oppholdet: mai 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, mariusm948
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

    Vi ankom ganske sent fredags kveld, men fikk likevel suveren service. Nydelig beliggenhet i vakker natur. Vi leide tønnehytte som var veldig sjarmerende og praktisk - og sanitærannlegget var opp ei trapp. Lite minus at det ikke var belyst, men det løste seg med lommelykt. Passe avstand inn til Åndalsnes, og mengder med turmuligheter i nærheten. Kommer helt sikkert tilbake.

    Dato for oppholdet: september 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, ingerlisevold
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

    Fin beliggenhet, nydelig utsikt. Bra utstyrt hytte med to soverom, men mangla vinåpner! Denne kom imidlertid eier med da vi ringte og sa fra. Fikk også låne hårføner. Litt «slitent» møblement og interiør, kjøl/fryseskap som var ødelagt sånn st matvarene ble frossen over natta.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, tosorl
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 27. mai 2017

    Nå hjalp det selvsagt at da vi ankom stedet, så var det i nydelig solskinn, og endelig sommertemperaturer. Helt grei hytte, og veldig fint med fasiliteter som badestamp, grillmuligheter, kanoer, båt, padlebåter, og alt dette til fri benyttelse for gjester på feriesenteret. Veldig trivelig og hjelpsomt personell. Takker for en fin overnatting i flott natur.

    Dato for oppholdet: mai 2017
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Vebjorn64
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 27. juni 2016

    Leide en mini hytte (tønne-hytte). Enkelt, men nytt rent og pent. Praktisk innredet. Flott utsikt. Et lite minus at det i fellesanlegget ikke var egen vask for tannpuss etc. Kun vask inne på toalettet.

    Dato for oppholdet: juni 2016
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Turisten1959
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser