Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Ble forelsket i denne fin plassen

Dette er en must opplevelse om man er på disse trakter. Spennende mosjonstur i flott terreng. Var... les mer

Anmeldt 2 uker siden
bj_rno265
,
Oslo, Norge
Morro for hele familien

Veldig lett å få til. Ikke spesielt tungt. Rimelig enkelt å løfte dresinen av banen, men viktig å... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
Jens Petter S
,
Tønsberg, Norge
Les alle 20 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
12
8
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
12
8
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 20 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig tur! Kjørte fra Veggli til Rødberg. Litt lite å se på, men turen i seg selv er veldig koselig. Å sykle hele veien er ganske så tungt da sykkelen i seg selv veier 60 kilo (hvis jeg ikke tar feil). Spesielt den siste etappen før Rødberg.
Vi startet veldig tidlig slik at vi skulle rekke hele turen frem og tilbake. Dette førte til at cafen langs banen ikke var åpne.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Syklet fra Veggli til Sandnes tunnel i juli. Turen går i flott natur og kulturlandskap der man opplever blant annet gamle bygninger og Nore stavkirke. Det er flere idylliske stoppesteder på veien der man kan nyte utsikten.
Landskapet er som et postkort og gir en fantastisk opplevelse for alle som ønsker å komme tett på landskapet i Numedal.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Torbjorn07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Dresinsykling falt i smak og var en morsom aktivitet for både voksne og tenåringer. Vi fikk med lunchboks fra Veggli vertshus og rastet ved en av de idylliske stasjonene. Det er ikke spesielt tungt å sykle dressin så vi kom oss flere mil avgårde i løpet av en formiddag. Man bør leie dresin for minimum en halv dag.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Marianno71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Prøvde dresin for første gang
Vi bestilte med lunch meny som visste seg å være nydelig spekemat.
Turen gikk til Kravikfjorden. Første stasjon etter to tunneler.
Satt her og spiste den medbrakte lunchen.
Ungene synes spesielt de møre tunnelene var spennende.
Vi tok ikke lenger tur denne gangen. Men kanskje neste.
Det kostet 100kr per time. Max 500kr per dresin.
Lunch meny koster 175 kr
Så billig er det ikke om du skal ha ett par dresiner en hel dag.
Mat behøver man selvsagt ikke bestille.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Michael H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Har tatt denne turen mange ganger. Pleier å kjøre opp til Nore. Der er det butikk.
Banen har så jevn stigning at man ikke merker at det går oppover. Det går fint med to på en dresin. Større barn ( 12 år) kan fint ha sin egen. God plass til bagasje. Ta med mat og drikke, det er flere fine rasteplasser på turen.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Nils987654321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser