Nydelig dag

Dette er virkelig en vakker tur. En opplevelse å komme tett på naturen i Numedalen. En er ofte tett... les mer

Anmeldt 21. juli 2024
751morganb
San Francisco, California
Super opplevelse og med lunchkurv fra Veggli

Vi hadde en dagsturpakke med lunchkurv laget av Veggli Vertshus. Tipp topp service fra dem og... les mer

Anmeldt 30. juli 2023
Sven N
Oslo, Norge

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi sykla tilsammen ca 3 mil, og vil si at det ikke er så fysisk krevende som man skulle tenke seg. Mye fint å se langs linja. Veldig koselig å ha med matpakke og kaffe og stoppe for en rast. Lurt å ha med godt lys for å sykle i tunellen. Minus var vel alle småbuskene som burde vært rydda bort! Passer for familier med litt større barn, par og alene.

2  Takk, evelynet1974
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig tur! Kjørte fra Veggli til Rødberg. Litt lite å se på, men turen i seg selv er veldig koselig. Å sykle hele veien er ganske så tungt da sykkelen i seg selv veier 60 kilo (hvis jeg ikke tar feil). Spesielt den siste etappen før Rødberg.
Vi startet veldig tidlig slik at vi skulle rekke hele turen frem og tilbake. Dette førte til at cafen langs banen ikke var åpne.

2  Takk, 488hildev
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Syklet fra Veggli til Sandnes tunnel i juli. Turen går i flott natur og kulturlandskap der man opplever blant annet gamle bygninger og Nore stavkirke. Det er flere idylliske stoppesteder på veien der man kan nyte utsikten.
Landskapet er som et postkort og gir en fantastisk opplevelse for alle som ønsker å komme tett på landskapet i Numedal.

Takk, Torbjorn07
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Dresinsykling falt i smak og var en morsom aktivitet for både voksne og tenåringer. Vi fikk med lunchboks fra Veggli vertshus og rastet ved en av de idylliske stasjonene. Det er ikke spesielt tungt å sykle dressin så vi kom oss flere mil avgårde i løpet av en formiddag. Man bør leie dresin for minimum en halv dag.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Marianno71
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Prøvde dresin for første gang
Vi bestilte med lunch meny som visste seg å være nydelig spekemat.
Turen gikk til Kravikfjorden. Første stasjon etter to tunneler.
Satt her og spiste den medbrakte lunchen.
Ungene synes spesielt de møre tunnelene var spennende.
Vi tok ikke lenger tur denne gangen. Men kanskje neste.
Det kostet 100kr per time. Max 500kr per dresin.
Lunch meny koster 175 kr
Så billig er det ikke om du skal ha ett par dresiner en hel dag.
Mat behøver man selvsagt ikke bestille.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Michael H