Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Morro for hele familien

Veldig lett å få til. Ikke spesielt tungt. Rimelig enkelt å løfte dresinen av banen, men viktig å... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
Jens Petter S
,
Tønsberg, Norge
En opplevelse for hele familien!

Flott tur for store og små. Våre barn er i slutten av tenårene, men storkoste seg langs den... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
Knugen11
,
Nøtterøy, Norge
via mobile enheter
Les alle 19 anmeldelsene
  
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
11
8
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
11
8
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 19 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

Det er fullt mulig å få noe utav en spasertur rundt kirken og på kirkegården uten å gå inn i kirken. Spesiell mur omkranser kirkegården.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi sykla tilsammen ca 3 mil, og vil si at det ikke er så fysisk krevende som man skulle tenke seg. Mye fint å se langs linja. Veldig koselig å ha med matpakke og kaffe og stoppe for en rast. Lurt å ha med godt lys for å sykle i tunellen. Minus var vel alle småbuskene som burde vært rydda bort! Passer for familier med litt større barn, par og alene.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, evelynet1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig tur! Kjørte fra Veggli til Rødberg. Litt lite å se på, men turen i seg selv er veldig koselig. Å sykle hele veien er ganske så tungt da sykkelen i seg selv veier 60 kilo (hvis jeg ikke tar feil). Spesielt den siste etappen før Rødberg.
Vi startet veldig tidlig slik at vi skulle rekke hele turen frem og tilbake. Dette førte til at cafen langs banen ikke var åpne.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Syklet fra Veggli til Sandnes tunnel i juli. Turen går i flott natur og kulturlandskap der man opplever blant annet gamle bygninger og Nore stavkirke. Det er flere idylliske stoppesteder på veien der man kan nyte utsikten.
Landskapet er som et postkort og gir en fantastisk opplevelse for alle som ønsker å komme tett på landskapet i Numedal.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Torbjorn07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Dresinsykling falt i smak og var en morsom aktivitet for både voksne og tenåringer. Vi fikk med lunchboks fra Veggli vertshus og rastet ved en av de idylliske stasjonene. Det er ikke spesielt tungt å sykle dressin så vi kom oss flere mil avgårde i løpet av en formiddag. Man bør leie dresin for minimum en halv dag.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Marianno71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser