“Makan”
Anmeldelse av Cafe MM

Cafe MM
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Kopervik
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng som var ute å skulle kose oss. Bestilte vin og pratet, servitøren en veldig ung jente ryddet bort glasset jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg sa til henne at hun tok glasset mitt og ba henne komme med et nytt. Hun ser ned i gulvet og sier jeg må drikke vann.? Det er greit nok, drikker vann med rødvin så det får fint. Sier hun skal komme med et nytt. Noen minutter etterpå kommer dørvakten og ber meg om å gå.. sier jeg har vært uhøflig med servitøren og må derfor forlate lokalet. Jeg har aldri opplevd maken! Barnehage!Får hverken pengene igjen for vinen eller vinen. Slik løser de sine arbeidsoppgaver her, gjør de feil eller driter seg ut bare kaster de kundene ut. Hadde ingen problemer med å gå derfra, det er ikke et sted jeg normalt ville gått. Det lukter urin, er skittent og veldig uprofesjonell betjening. Har aldri opplevd maken til dårlig service eller barnslig oppførsel. Må jeg er lettere sjokkert over måten de håndterer ting på. Dette stedet anbefales ikke om du skal ut å spise eller en kveld ute på byen. Her vet du ikke hva som venter deg.

Dato for besøk: desember 2018
6  Takk, 755junea

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk, en søndag, besilt bord. De fleste bestilte tapasretten kr 299 som skulle være veldig populær og mye mat, skulle være nok til 1-2 personer, resten valgte burgere. Burgerne var gode. Tapasen var skuffende, det var lite mat, veldig tørre oksebiter, vi gav beskjed når servitøren spurde om alt var greit, hun skulle gi beskjed til kjøkkenet, men Ingenting skjedde. Vi satt ved døren, litt trekk hver gang noen kom og gikk.Men ellers hyggelig, blid servitør. Men styr unna tapasen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, kpmeling
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Flott lokale og fin utsikt, og ikke minst god mat🙂 vi hadde en flotte ettermiddag med sol og sommer🌞

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anita A
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Bestilte bord noen dager i forveien for 7 personer. Vi var invitert til bryllupsfest og ville samles for en matbit og litt godt å drikke før vi skulle videre.

Stedet oppleves ikke som fullt denne lørdagsettermiddagen.
Rask service etter vi har satt oss.
Får mat og drikke raskt etter bestilling.
Bestiller burger dill og fall- ok burger med båtpoteter. Savner kanskje litt mer tilbehør og noen poteter til (?)
Smaker ellers ok til en restaurantburger å være. Menyen inneholder nok noe for en hver smak.

Anbefales mer for venner / voksen familie enn for småbarnsfamilier en lørdags ettermiddag. Har hatt med mindre barn på lunsj her og det fungerer utmerket.

Kommer alltid til MM når vi er i Haugesund.

Dato for besøk: august 2018
Takk, dnartslos
Anmeldt 22. juli 2018

Maten var god og det var store porsjoner. Til å være en spiseplass så var lokalet litt støyende men en flott utsikt var det. Servicen gjennomsnittlig vil jeg si.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Gpjensen

Har du vært i Cafe MM? Del dine erfaringer!