Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, mye for pengene”
Anmeldelse av Kopervik Kebab & Isbar

Kopervik Kebab & Isbar
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Kopervik
Prisklasse: USD 2 - USD 18
Beskrivelse: Kopervik Kebab & Isbar ligger sentralt i gågaten i Kopervik. Her prioriteres råvarer av høy kvalitet, noe som resulterer i gode smaksopplevelser og fornøyde kunder. Det sies at distriktets beste Kebab serveres her. Kunder ønskes alltid velkommen til en god matopplevelse eller en forfriskende iskrem.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kopervik Kebab & Isbar ligger sentralt i gågaten i Kopervik. Her prioriteres råvarer av høy kvalitet, noe som resulterer i gode smaksopplevelser og fornøyde kunder. Det sies at distriktets beste Kebab serveres her. Kunder ønskes alltid velkommen til en god matopplevelse eller en forfriskende iskrem.
Anmeldt 18. august 2020

Hyggelig eier, veldig god mat & lange åpningstider. Eier prøver alltid å gjøre maten bedre, til samme pris. :) 10/10

Dato for besøk: august 2020
Takk, advancing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Gode og store porsjoner. Et rent og ryddig lokale og en hyggelig mann bak disken.
Ekstra pluss for hjemmebakte lefser og pitabrød.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

På mine turer til Kopervik,på dagtid, er det alltid hyggelig å stikke innom Omar og kjøpe meg lunch.
Hyggelige,rene lokaler, god mat og kvalitetskjøtt i både kebab og burger. Her får du gode porsjoner og en hyggelig prat på kjøpet

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, lars_magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

Vi tok lunchen i Kopervik i dag. Stakk innom Omar og bestilte kebabtallerken, nydelig smak,og rask servering. Trivelige lokaler i gågaten, parkeringshus vegg i vegg, og like opp fra båthavnen. Rett og slett lett å besøke.
Takk for god mat og god prat Omar, vi kommer igjen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, lars_magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kopervik Kebab & Isbar, så også på

Kopervik, Karmøy

Har du vært i Kopervik Kebab & Isbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din