Vi så frem til en flott opplevelse hos nystartet Indisk restaurant midt i hjertet av Kopervik. Vi var 4 venner som gledet oss til denne kvelden og hadde store forventinger.
Da vi ankommer lokalet er vi de eneste i restauranten , og får servert et bord. Servitøren kommer og gir oss menu etter 10 minutter. Etter 15 minutter kommer den samme servitøren tilbake å skal ta i mot drikke bestillinger. Servitøren virker totalt uinteressert.
Meg selv ville prøve Indisk øl, noe som jeg har god kjennskap til. men det hadde de ikke på lager :( Etter drikken kom, var det feil med bestillingen så vi måtte gi beskjed om hva vi skulle ha en gang til. Etter drikken var på plass, tok det ytterlige 15 minutter til de kom bort å spurte om vi var klare til å bestille. Da var allerede ølen(Carlsberg) som jeg bestilte tom, men det fikk ikke servitørene med seg, selv om jeg spurte etter en mugge med vann til bordet. Det var som sagt på dette tidspunktet 2 bord i restauranten inkludert oss.
Selve mat bestillingen gikk heller ikke smerte fritt, samme servitør tar i mot bestilling, virker uinteressert og står rett opp og ned med nesen ned i blokka.
Vi bestilte 4 forskjellige retter, men min rett hadde de ikke som var lammeskank. bestilte da noe som jeg ble anbefalt av en annen servitør.
Eneste pluss her, er den andre servitøren som kom inn og dobbel sjekket bestillingen, var nok litt opplæring her. Men et kurs i kundebehandling hadde nok vært på sin plass.
Ble litt rot med maten når den kom etter ca. 20 min, litt kjedelig når kun 3 fikk maten samtidig å den siste må vente ytterligere 5 min. så her kan de bli bedre.
Maten var gjennomsnittlig og litt smakløs, savner mer indisk krydder. og ikke minst mengden på mat. Skålene de kommer i er små, her er det risen og Nan brødet som metter ikke selve retten. Den ene retten var det 4 kyllingstykker resten var stekt løk som freste på en fjøl. Prisen er helt ok med tanke på mengden mat, men savnet mer kjøtt/kylling/lam/saus/krydder. Liten plass på bordene til maten, måte oppbevare Nan brød, glass i vinduskarmen.
På vegen forbi kjøkkenet mot parkeringen ser vi kokken som rydder/lager mat i ført forkle, t-skjorten langt opp på rygg og rumpesprekken godt synlig. Noe som også påvirker helhetsinntrykket mitt.
+ Lokale var koselig, parkering var også lettvint.
Kommer ikke til å gå her på en stund, er i oppstartfasen så dette kan bare bli bedre. Ser også frem til å prøve ut den andre indiske som skal komme i byen vår.