Vi avsluttet en rundreise i Kenya på dette fantastiske hotellet! Vakre omgivelser, flotte ansatte og nydelige rom. Kunne ikke vært mer fornøyd. Fine bassengområder hvor man kunne slappe av på en av de mange solsengene. Selv om hotellet og området er stort var det aldri trangt om plassen, og aldri køer til hverken solsenger eller bord i restaurantene. All inclusive kan ofte bli kjedelig på restaurantene, men her var de flinke til å variere menyene fra dag til dag.
For familier uten barn, eller med tenåringer, er det greit å be om rom på "Maridadi" da det er noe mindre støy og færre småbarn.
Vi feiret nyttårsaften der, og fikk gleden av å oppleve en stor fellesbuffet med tilhørende underholdning og fyrverkeri. Veldig bra!
Litt tregt/ustabilt internett, og en tullete regel på enkelte av restaurantene om at menn måtte ha langbukser på kveldstid. Skjønner at badebukse ikke er greit, men når joggebukse er godtatt foran en pen shorts og skjorte blir det tullete! Vi koste oss på "Maridadi" hvor man så bort fra denne tulleregelen. Personalet der var av de vennligste uansett!