Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Snorkling

Jeg dro på snorkling med Saltstraumen Dykkecamp. Det var en herlig opplevelse hvor man både fikk... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
cathrs96
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse

Av alle steder jeg har dykket i verden seiler det opp til pallplass. For et fantastisk dykkemål... les mer

Anmeldt 7. juli 2020
SimenTorb
,
Bergen, Norge
Les alle 13 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 13 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Jeg dro på snorkling med Saltstraumen Dykkecamp. Det var en herlig opplevelse hvor man både fikk sett livet i vannet og flyte med strømmen

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, cathrs96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020

Av alle steder jeg har dykket i verden seiler det opp til pallplass. For et fantastisk dykkemål . Nydelig sikt, vanvittig mye liv og fullt av farger. Fredric var veldig behjelpelig, hyggelig og profesjonell. Kan absolutt anbefale både plassen og Saltstraumen dykkecamp. 10/10!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SimenTorb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2019

For et fantastisk sted å dykke!
Her var vi heldige nok til å ha kjempebra sikt og for noen farger i vannet.
Og for å ikke glemme utrolig mange fisk i vannet her og noen svære kveiter. Vår guide var meget behagelig å dykke med og veldig godt kjent i området. Da dette er et sted med mye strøm måtte dykkene planlegges, men vi følte oss alltid trygge igjennom alle dykk. Eneste minus må være at vi ikke kunne bli enda lengre, men kommer definitivt til å reise tilbake hit.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, sebastiankl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Vi var 3 kompiser som dro til Saltstraumen for å dykke, guiden vår utrolig flink og kunnskapsrik. Tok oss med til flotte steder med store fisk flotte, farger og lite strømføring.
Trygt og flott dykk!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, I9654EEroberth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2017 via mobile enheter

Saltstraumen dykker-camp yter en fantastisk service uansett om du vil ha en guidet tur eller ønsker å øke dykker kompetansen med å ta PADI kurs. Har høy kompetanse på utstyr og gir gode ved kjøp av eget utstyr. Det hjelper også godt på at de har noen av verdens vakreste dykker steder rett utenfor lokalene sine.
Man kan dykke i utfordrende omgivelser under tryggheten av utmerkede divemastere og instruktører.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser