Elgsafari Bodø, Norge, Møt det største landdyret i Europa
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Saltstraumen på
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott sted. Ferietur i Saltstraumen med bobil.Skal tilbake der sommeren 2020 og stå med bobilen på Saltstraumen Camping. En flott campingplass. Min familie kommer fra Tuv inne i Saltstraumen. Men ingen fra familien er der nå sies det. Var og å prøvde fiskelykken. Mange som var å fisket under broen i straumen. Det var kjekt.

Takk, KarsteinOlavT
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Saltstraumen er flott, mektig, unik, spesiell, verdt og se for alle. Fantastisk i all slags vær. Verdt turen. Et syn man aldri glemmer så lenge man lever. Se naturen og havet og kjelene er fantastisk

Takk, vigdis64
Anmeldt 24. august 2019

Fikk endelig muligheten til å komme til saltstraumen. Da vi landet med flyet var den et fantastisk skue. Det var regn og vind da vi kom frem, og vi var ikke der når strømmen var på det sterkeste. Imponerende likevel, men ingen virvler. Sjekk nettsiden før besøk. Flott tilrettelagt område

Dato for opplevelse: august 2019
4  Takk, Thumper1974
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

En spektakulær malstrøm som er interresant å se. Man får virkelig respekt for kraften i vannet når man ser denne strømmen og tenker over hvor farlig den kan være hvis man faller utti.
Lar du deg fasinere av naturkreftene? Da bør du ta turen innom her!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, ainahaug
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Kan være greit å sjekke opp når strømmen er sterkest før en kommer hit. Det er litt av en opplevelse med så store vannmasser i bevegelse. Det boblet og freste og laget mye lyd. Vi tok med fiskestang. Stor sjans for å få napp, eller sette seg fast.

Takk, 897andr_k