Kom på et tidspunkt når det ikke var særlig bevegelse i vannet. Likevel var det masse folk på begge sider av brua og på brua.
Virket oppskrytt!
Virket oppskrytt!
Vi stod på brua og såg ned i straumen når han var på det sterkaste. Flotte kvervlar og vakre fargar.
Vi kom nok ikke helt på rett tid, isåfall hadde vi flaks. For vi fikk med oss en stor mengde vann på vei utover. Det var ganske mektig å få med seg. Vi parkerte bilen på toppen og gikk en tur ned til vannet og jo nærmere vi kom jo mer mektig fløtes det.
Anbefaler turen hit!
Vi var her 00.30 på kvelden for å se malstrømen, dette er verdens sterkeste malstrøm og er noe du bør se.
Her kan du ta fantastiske bilder.
Vi tok med fiskestanga og ende opp med 5 Sei i en god str.
Gratis Parkering like I nærheten og mulighet til å låne toleter om du trenger det 👍🏼👍🏼.
Strømmen er sterk så du må passe på barna dine om du skal hit med dem.
Vi var det 00.30 på kvelden før å se malstrømmen. Det er et fantastiske sted og mulighet til å fiske, det var flere som hadde med seg fiskestanga.
Utrolig fotoene natur og meget imponerende natur.
Hvis du har mulighet så må du dra en tur innom her. Pass opp for elgen som koser seg lagts veiene, kjør forsiktig og ha med kamera
Fantastisk flott sted. Ferietur i Saltstraumen med bobil.Skal tilbake der sommeren 2020 og stå med bobilen på Saltstraumen Camping. En flott campingplass. Min familie kommer fra Tuv inne i Saltstraumen. Men ingen fra familien er der nå sies det. Var og å prøvde fiskelykken. Mange som var å fisket under broen i straumen. Det var kjekt.