Elgsafari Bodø, Norge, Møt det største landdyret i Europa
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Saltstraumen på
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Interessant å se de voldsomme kreftene når tidevannet er på maks. Mange fiskere og mye fugleliv. Spiste på kafé Kjelen like ved som var enkelt og greit.

1  Takk, ask_luj
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ved Saltstraumen er det et flott nyere bygg, med spisemulighet. Vi ble skuffet over det dårlige mattilbudet stedet har. Det virket som om antall betjening var for lav til å serve kundene.

Lokalene er flotte, og det ser ikke ut til at mattilbudet er godt nok i forhold til de gode lokalitetene stedet har.

Saltstraumen leverer godt og som forventet. Med gode interne tilrettelagte veier og opplysningsskilt.

2  Takk, THLYYN
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kom på et tidspunkt når det ikke var særlig bevegelse i vannet. Likevel var det masse folk på begge sider av brua og på brua.
Virket oppskrytt!

Takk, Magne G
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi stod på brua og såg ned i straumen når han var på det sterkaste. Flotte kvervlar og vakre fargar.

Takk, astridapalsetv
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom nok ikke helt på rett tid, isåfall hadde vi flaks. For vi fikk med oss en stor mengde vann på vei utover. Det var ganske mektig å få med seg. Vi parkerte bilen på toppen og gikk en tur ned til vannet og jo nærmere vi kom jo mer mektig fløtes det.
Anbefaler turen hit!

Takk, dorthesKS