I et fantastisk sommervær opplevde vi Saltstraumen i all sin kraft. Fantastisk å stå ved siden og skue utover kraften i vannet.
Nydelige omgivelser og ikke minst turen opp fra Bodø var jo en tur verd
Nydelige omgivelser og ikke minst turen opp fra Bodø var jo en tur verd
Det var fint å se strømningen i vannet og ikke minst hvor lett vi fikk fisk. Vi kunne sikker fisket mange fler da de bet på hele tiden.
Kunne tenkt med at det ble gjort noe så det ble litt tryggere å gå på stenene rundt. De var glatte og når man fisker så er det fort gjort å skli og da er vannet neste stopp.
Super tur tur til Bodø på vei til Lofoten. Tok Rib til Saltstraumen, en flott opplevelse for store og små.
Interessant å se de voldsomme kreftene når tidevannet er på maks. Mange fiskere og mye fugleliv. Spiste på kafé Kjelen like ved som var enkelt og greit.
Ved Saltstraumen er det et flott nyere bygg, med spisemulighet. Vi ble skuffet over det dårlige mattilbudet stedet har. Det virket som om antall betjening var for lav til å serve kundene.
Lokalene er flotte, og det ser ikke ut til at mattilbudet er godt nok i forhold til de gode lokalitetene stedet har.
Saltstraumen leverer godt og som forventet. Med gode interne tilrettelagte veier og opplysningsskilt.
Kom på et tidspunkt når det ikke var særlig bevegelse i vannet. Likevel var det masse folk på begge sider av brua og på brua.
Virket oppskrytt!