Flott opplevelse å se Saltstraumen. Vi var heldige og traff strømmen på det sterkeste. Flott opplevelse å se naturkreftene i sving.
Vi fikk se litt av malmstrøm skue, men var ikke der når strømmen var på det sterkeste. Flott opplevelse avlikevel.
I et fantastisk sommervær opplevde vi Saltstraumen i all sin kraft. Fantastisk å stå ved siden og skue utover kraften i vannet.
Nydelige omgivelser og ikke minst turen opp fra Bodø var jo en tur verd
Det var fint å se strømningen i vannet og ikke minst hvor lett vi fikk fisk. Vi kunne sikker fisket mange fler da de bet på hele tiden.
Kunne tenkt med at det ble gjort noe så det ble litt tryggere å gå på stenene rundt. De var glatte og når man fisker så er det fort gjort å skli og da er vannet neste stopp.
Super tur tur til Bodø på vei til Lofoten. Tok Rib til Saltstraumen, en flott opplevelse for store og små.
Interessant å se de voldsomme kreftene når tidevannet er på maks. Mange fiskere og mye fugleliv. Spiste på kafé Kjelen like ved som var enkelt og greit.