Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 266
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Agoda.comUSD 266
Lol.travel
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
3
15
13
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
15
13
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 38 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig mottagelse i forferfelig vær.

I vannrett regnvær fikk vi en varm mottagelse med fiskesuppe og kjøttsuppe, - pluss akkurat de tipsene vi trengte for å finne Saltstraumen på sitt sterkeste.

Stilreint og pent.

Veldig praktisk med ganger mellom hovedbygg og rom. Det var meldt 38mm nedbør på 4 timer, og meldingen slo til.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Solvar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2019

Her har alle hotellrom inngang fra bakkenivå. Praktisk når resepsjonen ikke er åpen sen kveld og natt. Og de tilbyr hytter med flere senger som et alternativ i tillegg til camping. Flott beliggenhet der du kan spise med utsikt til selve Saltstraumen. Og havørnene bidrar til å krydre besøket ekstra. God, nøktern frokost der du kan steke din egen vaffel om du ønsker. Jeg fikk middag med litt sen ankomst og kunne velge mellom bacalao og fiskesuppe. Stor porsjon bacalao med lokal fisk smakte godt med et ekstra nydelig brød ved siden av sammen med smør og oliven ved siden av. Kunne med fordel ha vært litt mer chili i retten, men ellers godt. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Tor W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2019

Fint hotell på fint sted.
God buffet og frokost . Fine rom med egen inngang , hvor bilen kunne parkeres like utafor.
Hyggelig betjening og god service
Absolutt ett hotell og anbefale , vi kommer sikkert igjen.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet rett ved Saltstraumen. Fint rom og bad hvor renhold var bra.God frokost og middag i restaurant og hyggelig betjening både i resepsjon og restaurant. Ville definitivt bodd her igjen

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, shj1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018

Noe for hvermannsen!Meget fornøyd med pris og utvalg av både varm og kald mat! Rolig og fin atmosfære med utsikt mot saltstraumen og broen. Kan anbefales. Serveres på Søndager. Hyggelig og smilende betjening som får egg til å føle deg velkommen!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, WKar2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser