“Good food and service!”
Anmeldelse av Basilikos

Basilikos
Vurdert som nr. 13 av 193 Restauranter i Skiathos by
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

God mat, service og atmosfære! Litt dyrt. Vi spiste scampi salat og mousaka som var veldig godt! Anbefales!

Good food, service and atmosfare. Little expensive, but we still recommend this restaurant!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, carolinekringstad

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig restaurant. Nydelig middag, lammekoteletter og svinekjøtt. God vin. Men; når man bestiller "Sesongens frukt"til dessert på en øy som nå bugner av moreller, aprikos, fersken og nektariner og man får servert en halv banan i skiver 3 små biter ananas og 10 druer på ei skål, ja da ble jeg litt skuffet. Den kvelden kom det ei kraftig regnskur, og maken til effektive folk. Både gjester og mat ble reddet under tak i et forrykende tempo. Alt i alt en trivelig restaurant, og vi kommer nok tilbake.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kristin1481
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

smakfull mat, spist mørt lam med stekte poteter og en nydelig saus. Hurtig og veldig god service av blide menn. Flott beliggenhet. Alt var helt perfekt. Ønsker å komme tilbake.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 60wendy
Anmeldt 1. oktober 2021 via mobile enheter

Dagens fisk smakte utmerket! Min mann bestilte pasta og den var også veldig god👌
Fantastisk at man får med parmesan ved siden av pasta 😉

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, annatZ7650PI
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Brukte Trip Adviser som referanse og plukket ut denne restauranten for et besøk. Ble tatt godt imot og fikk et fint bord. Vi valgte den lokale pai varianten til forrett og dagens grillet fisk (Seabass filet) som hovedrett. Begge rettene var veldig fint anrettet og hadde mye god smak.
Denne skal vi besøke igjen før vi drar hjem.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, TorleifV

Reisende som så på Basilikos, så også på

Skiathos by, Skiathos
Skiathos by, Skiathos

Har du vært i Basilikos? Del dine erfaringer!