“God mat, nydelig vin og koselig bakgård”

Giardino Segreto Skiathos
Vurdert som nr. 9 av 195 Restauranter i Skiathos by
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Menyen var tiltalende med noe for enhver, men ikke for omfattende. Vi spiste risotto med kylling og lammeskank med poteter. Begge var veldig fornøyde!! Vinkart (!) første stedet på Skiathos eller?! Fikk en vinanbefaling som passet begge rettene ypperlig - gresk vin👌🏻. Vi er superfornøyde og tar gjerne turen tilbake. Ps. Restauranter ser tom ut fordi de har en nydelig bakgård som de fyller først! Anbefales!!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 592stines

Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

God mat, service og vin! Koselig romantisk bakgård med blomster. De fleste retter hadde normale priser, middels prisklasse. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, carolinekringstad
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Super restaurant i en fin bakgård hjertet av Skiathos by. Fantastisk god mat, ekspertise på vin, hyggelig betjening, romantisk og hyggelig atmosfære. Dette er stedet å reise for en perfekt aften med venner eller kjæreste. Dere vil bli tatt godt vare på av hyggelig betjening som gjør alt for at dere skal få en minnerik og fin kveld her:) Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, inetherese83
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte pizza begge to, akkurat som italiensk pizza skal være....Veldig god service, kjempe fornøyd. Anbefales dersom du har lyst på italiensk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, sondres107
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Muligens Skiathos’ beste pizza :-)). Veldig hyggelig og god service. Vi spiste «four seasons» som var kjempegod. Vinen var også god. I det hele tatt, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 715kurtm

Reisende som så på Giardino Segreto Skiathos, så også på

Skiathos by, Skiathos

Har du vært i Giardino Segreto Skiathos? Del dine erfaringer!