“Anbefales!”

Kjøkken: Gresk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. juni 2023

Spiste på denne restauranten tre ganger i løpet av en uke. God mat, bra kvalitet og veldig hyggelige priser. Kan varmt anbefale denne restauranten og anbefaler spesielt retten "Mixed gyros". Personalet på restauranten var fantastisk.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 805sveine
Daniella Pergantou-Weir, General Manager på Nikos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Thank you!

Nikos Restaurant Team

Anmeldt 16. desember 2022

Her spiste vi en liten lunsj og drakk en øl. Dermed kan jeg ikke si så mye om maten, men det vi spiste var godt. Det som gjør Nikos minneverdig er den fantastisk flotte servicen vi fikk. Vi var i et selskap med to litt bevegelseshemmede damer og de ble tatt i mot som dom kjære familiemedlemmer

Dato for besøk: august 2022
Takk, tollak2023
DanielleMcWeir, General Manager på Nikos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2023

Thank you so much for your review! We hope to see you again and try our various Greek dishes.

Danielle & Apostolis

Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Vi spiste frokost her ett par ganger, enkel/casual sted med god mat til en rimelig penge. Feks får du en gresk frokost til 10 euro inkludert kaffe og juice. Ser ut som det er bra på kveldstid også, men det fikk vi ikke prøvd ut den her gangen. Midt i hovedgata, nyter å se på livet her mens man spiser:)

Dato for besøk: september 2022
Takk, Ida L
DanielleMcWeir, General Manager på Nikos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2022

Thank you very much and we are glad you enjoyed the breakfast! Maybe you could visit us next year again for the evening :-)

Danielle & Aposolis

Anmeldt 1. september 2022 via mobile enheter

Hadde en fin opplevelse på denne restauranten. Hjelpsomme og blide. Veldig god mat. Kommer gjerne tilbake. Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
Takk, annikkenl
DanielleMcWeir, General Manager på Nikos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2022

Thank you so much!

Danielle and Oli

Anmeldt 27. juni 2022

Vi har fått gleden av å besøke Nikos restaurant over flere tiår. Alltid en god opplevelse. Fantastisk betjening, hyggelig atmosfære, sentral beliggenhet og god mat 👍 Maten kan nytes til utsikten av folkemylder i Skiathos sin hovedgate. Anbefaler virkelig dette stedet ❤️

Dato for besøk: juni 2022
Takk, A8925GHmonicaa
DanielleMcWeir, General Manager på Nikos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Thank you so much!

Love Danielle & Apostolis

Reisende som så på Nikos Restaurant, så også på

Skiathos by, Skiathos
Skiathos by, Skiathos

Har du vært i Nikos Restaurant? Del dine erfaringer!