Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Maria's Pizza

Maria's Pizza
Vurdert som nr. 48 av 172 Restauranter i Skiathos by
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 15
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk god service! Og maten er enda mer fantastisk.. Har spist mye pizza i Italia, og ellers i verden, og denne pizzaen er like god som i Toscana! Sprø bunn, gode smaker og friske råvarer. Dette kan anbefales!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Petter N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (668)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 668 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Her serveres den ypperste pizza man kan tenke seg. Svært sjarmerende sted og betjening. Populært sted og definitivt verdt å vente om det er litt kø når du kommer. #bestpizzaintown

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Road376102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Svært god pizza med rikelig fyll. Litt spesielt å sitte ute i en bakgate, men rammen er egentlig veldig koselig.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 247bj_rnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Var der i kveld og spiste middag med familien. Tre pizzaer og en pastarett. Ene pizzaen var glutenfri. Litt mindre enn vanlig pizza, men likevel et full måltid for en voksen mann. Alle rettene var veldig gode. Servicen og atmosfæren var helt topp.
Alle pizzaer og pastaretter kunne lages glutenfrie.

Dato for besøk: august 2019
Takk, joneu108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mai 2019

Spiste en fresh og god gresk salat her som starter og fortsatte med en alldeles nydelig og aldente (!) glutenfri pasta-rett. Ikke alle restauranter klarer å lage glutenfri pasta aldente. Den alldeles skjønne og svært dyktige servitriisen Tonia gjorde sitt ytterste for å få oss til å føle oss velkommen. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, SophiaLoreen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Maria's Pizza, så også på

 

Har du vært i Maria's Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.