Har vært på hotellet fem år på rad.
Svært fredelige og rolige omgivelser er noe vi setter pris på. Ikke noe heftig, støyende natteliv i nærheten overhodet. Etter vår mening supert for en avslappende ferie for familier med barn og ungdommer og andre som ønsker fred og ro. Er du ute etter fart, spenning og hektisk uteliv er dette definitivt ikke plassen å oppsøke.
Noen vil nok mene deler av hotellet/leiligheter/rom kan være noe slitt. Det er nok riktig. De har pusset opp noe, og snakker om at de skal ta resten av hotellet snarlig. Det kan nok trenges, og da blir alt svært bra.
Sengene er harde. Passer meg utmerket, sliter med dårlig rygg, så myke senger er ikke bra for meg, men mange vil nok mene de er for harde.
Frokost er OK, men kjedelig og helt uten variasjon. Samme ost, kjøttpålegg, tomat, agurk, kokt egg og eggerøre, samt "hotell syltetøy" hver eneste dag. De har også en kornblanding, cornflakes og gresk yoghurt. En skulle tro dette var greit, men når en er der 2 - 3 1/2 uke hvert år, og det er akkurat det samme hele tiden, blir det lite variert og kjedelig. Mitt råd er at dersom du ikke har inkludert frokost i prisen - reiser med Apollo for eksempel - og skal være der en stund; kjøp det du vil på butikken og lag frokost selv.
Mat forøvrig i restauranten er OK/god, men ikke spesielt spennende. Grønnsaker er for eksempel alltid ihjelkokt. Gode salater.
Beliggenhet, bassengområde og strand er bra. Kort vei fra det ene til det andre. Kun bar/restaurant ligger i mellom basseng og strand. Stranden har noe sand/småstein innerst, og så kupert "steinbunn" videre utover. Ikke alle liker det, men det gjør det mer interessant å snorkle for eksempel.
Betjening i resepsjon på dagtid er svært bra. Likeledes noen av de som arbeider i restaurant/bar på ettermiddag/kveld.
Har som nevnt vært på hotellet fem år på rad. Alt var svært bra de første årene. Det som begynte å endre seg litt i fjor, og som har endret seg mye i år, er betjeningen. Tidligere var det svært profesjonell betjening over alt. Svært hyggelige, omgjengelige, effektive, og de hadde hele tiden fokus på gjestene. Du følte deg nærmest som et familiemedlem. Noen av disse sluttet i fjor. Flere i år. I stedet har de ansatt mange (flere i antall enn tidligere) unge uten erfaring overhodet. Sikkert greie nok, og noen av dem prøver virkelig å gjøre ting riktig, men de surrer og roter fælt, blir stresset, og glemmer innimellom helt at det er gjestene de bør ha hovedfokus på. Med en gang de har mulighet koker de i hop, glemmer gjestene, og har helt fokus på seg selv. Mulig de kan lære etter hvert, men noen må fortelle dem og lære dem opp. Medvirkende negativt for de som arbeider i bar/restaurant er at eier av hotellet, som tidligere var mer sporadisk tilstede, overvåker dem kontinuerlig gjennom dagen. Burde kanskje holde sag mer i bakgrunnen og la dem få arbeide i fred. Kanskje de da hadde kunnet senke skuldrene, takle presset bedre når det er hektisk, og gjort mindre feil. Mulig han gjør det fordi han ikke stoler på dem, ikke vet jeg, men han veileder dem heller ikke. Billigere arbeidskraft, men svært negativt for trivsel på hotellet i forhold til slik det har vært tidligere.
I tillegg har de ansatt en ny person som sitter i resepsjon om natten, og som arbeider i restaurant om morgenen. Jeg vet at kommentarer ikke bør være personfokusert, men mener der er rett å ta med i dette tilfellet. Han trodde jentene jeg hadde med meg var 14 og 16 år (de er 17 og 18). Begynte å flørte og legge an på dem. Blunking og kommentarer om hvor pene de var osv. En creepy show off etter jentenes mening. De likte ham ikke. Vegret seg litt for å være i foajeen og resepsjonsområde - det er der det er ok internett - når han var der. Da kunne han vandre rundt dem, og de følte seg beglodd. Hvis han virkelig trodde de var 14 og 16 (også om de er 17 eller 18), er det svært uprofesjonell adferd fra hans side.
I alle år tidligere har jeg sagt at jeg uten tvil vil komme tilbake neste år. Nå er jeg ikke like sikker...