Karianne F
Tromsø, Norge
Anmeldelse av Porto Galini
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Kanskje kupert for gjester som ikke er så lett til bens.
0.7 km fra Porto Galini
4.1 km fra Porto Galini
2.8 km fra Porto Galini
Se flere hoteller i Nikiana
Anmeldt 27. september 2022

Vi hadde bare positiver erfaringer med dette hotellet - fra ankomst til avreise (7 netter). Vakker beliggenhet med fantastisk utsikt. Atmosfæren er spesielt avslappet og behagelig.
Bebyggelsen og hele området er godt vedlikeholdt, og holdes strøket til enhver tid. Frokosten er variert: alt fra omelett, pocherte egg, pannekaker, rikelig med sunne alternativer og ferskpresset appelsinjuice. Lunch spesielt den Greske a la carte restauranten anbefales. Middagsbuffeten er velsmakende og variert.
Personalet opplevde vi uten unntak som vennlige og serviceminded!
Det er mange trapper uansett hvor man skal på området. Ved ankomst/avreise ble vi fraktet med golf-bil.

Romtips: Be om rom med sjøutsikt
Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Anne F
Anmeldt 9. oktober 2019

Hotellet ligger litt utenfor "alfarvei", men er et meget godt alternativ hvis man skal til Lefkas. Rommet vi fikk var meget bra og hadde delvis havutsikt. Hotellet har ett godt tilbud av spisesteder, der man kan velge mellom buffe resturang eller ala carte. Det var også to lunsj resturanger, hvorav den ene hadde antrekksbestemmelser. Frokosten var veldig bra. Spesielt det med ferskpresset appelsinjuce. Det man skal være klar over med dette hotellkonseptet er at man er prisgitt minibar eller hotellets andre barer hvis man skal ha alkohol. Minimarkedet på hotellet selger ikke dette.

Romtips: Hvis man skal ha spesifikt rom må dette bestilles på Hotels.com. Via reiseselskaper kan man få hva som helst.
Dato for oppholdet: september 2019
Takk, fjstenersen
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Skuffende hotell som kunne ha vært så mye bedre og er overpriset i forhold til standarden på servicenivået.
Det er nok en hotelledelse der som tydeligvis sparer inn på det meste. Slik som lav bemanning på restauranten som gir lang ventetid, de etterfylle sjeldent med såpe og sjampo på rommet, heller ikke kaffe/te til vannkokeren, for kaffe og te til rommet måtte man hente i resepsjonen osv...
På stranden var det en gretten og sur badevakt som tydelig syntes gjestene var et ork, det samme var det med portvakten til hotellet.
Det var ellers mange merkelige forbudsskilt rundt på hotellområdet, slik som at det ikke er lov å bade bassenget før det har gått fire timer etter man har spist!
Men hotellrommene var rene og pene, kommer nok ikke til å bo på Porto Galini igjen, for det nok av andre hotell som har bedre standard i forhold til prisnivået.

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, Magneth
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Nydelig hotell med en oppbygging som minnet om en gresk bitteliten landsby. Rolige og behagelige omgivelser rundt bygningene. Ulike inndelinger med bassenger, bar, restauranter, solplasser og med stranden som en naturlig ende på det hele. Aldri problem å finne skygge eller parasoller til tross for at behovet var stort i hetebølgen Lucifer.
Personalet var bare opptatt sv å gjøre oppholdet behagelig og var veldig hyggelige, jordnære, smilende og seviceminded.
Maten/frokosten var innbydende, rikholdig, variert og smakte bare godt. Mye som tydeligvis var skikkelig "hjemmelaget"
Renholdet var perfekt uansett hvor vi befant oss.

Dato for oppholdet: august 2017
3  Takk, kirstenm853
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Velholdt, rent og pent anlegg og svært god standard til Hellas å være. Det var smekk fullt da vi besøkte hotellet, men det føltes likevel rolig og det var god plass til alle. Veldig greit at det ikke er lov å reservere solsenger med håndklær! Og helt supert at solsenger er gratis, du kan låne SUP og kajakk uten ekstra kostnad. Stranden er privat, og det kan være greit med badesko, mest fordi de små rullesteinene blir varme - de er ikke skarpe. De har til og med servering på stranden. Herlig spa og flott treningsanlegg, og hyggelig game room for ungdommen. Eneste lille minuset er at prisnivået er litt høyt for mat og drikke. 2 euro for en kule is, ingen småis/saftis, 2,90 for en liten flaske brus. Anbefaler å kjøpe frokost og middag inkludert! Buffeten er allsidig og har alt du kan tenke deg - mye å velge i, både til forrett, hovedrett og dessert, og fantastisk frokost! Prøv både tavernaen og poolbaren til lunsj, og minst en middag på bistroen - fantastisk utsikt, rolig atmosfære, hvite duker og nydelig mat (men ingen barnemeny om kvelden, der!)

Dato for oppholdet: august 2017
2  Takk, Travelglad