Seerverdig - godt formidlet lokalhistorie. Besøk gjerne bakeriet. Ta med kameraet for her er det mye artig å knipse. Krykkja liker å posere foran kameraet.
Vi er en familie på fem som skulle innom Nusfjorden og spise litt. Veldig fint landskap, men når vi skulle ned til selve Nusfjorden ble vi bedt om å betale 100 kroner per person. Ingen familierabatt eller barnerabatt, og dette var kun for å få besøke stedet. Alt for dyrt for oss, så vi snudde. Trekker ned inntrykket av Lofoten, negativ opplevelse.
Tilbragte en natt i rorbu. Koselig og rolig liten plass med ett par restauranter hvor vi fikk servert lokal mat av god kvalitet, men det var litt dyrt.
Kr 100 pr pers for å komme inn i det nedlagte fiskeværet blir dyrt for en familie. OK, men veldig "turistifisert".
Vi tilbrakte en uke i rorbu med Nusfjord som base og reise rundt på Lofoten. Å være i Nusfjord var veldig koselig hvor du har bakeri med ferske ovnsbakte bakvarer, en liten pub med kjempegod pizza og god drikke samt flere severdigheter. Det er absolutt et koselig sted å slå seg til ro hvor du har det du trenger på et lite lokalt sted.
Parkering fungerte fint den uken jeg var der og det er en stiv pris med 100,- for inngang for turister, men samtidig så forstår jeg de må gjøre det for å begrense antallet og kunne vedlikeholde området. Anbefaller en rorbu med brygge ned mot vannet hvis du skal være der, og ikke de inne i Nusfjord fiskeværet. De blir litt for tett på folk til min smak.
Før et koselig og lærerikt sted. Her er butikk,restaurant,galleri og fint uteområde ut mot havnen som ligger stille og fredelig til innerst i en vik.Anbefales