Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted men med inngangsbillett?

Et vakkert gammel fiskevær, men en enterance fee på 100 kr per capita uansett formålet med besøket... les mer

Anmeldt 1. juli 2021
Obotty
,
Sogndal, Norge
via mobile enheter
Kjære Nusfjord 29.6.21

Var innom Nusfjord i skikkelig dårlig vær med regn og vind. Vil allikevel si at det var en meget... les mer

Anmeldt 29. juni 2021
123terjeh
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 190 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Nusfjord
fra USD 149,84
Mer informasjon
fra USD 242,84
Mer informasjon
Anmeldelser (190)
Filtrer anmeldelser
190 resultater
Vurdering fra reisende
77
57
18
19
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
57
18
19
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 190 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Peneste fiskelandsby i Lofoten. Mindre enn Henningsvær, mer kompakt enn enn Å. Rolig plass, med autentiske bygg, kunst og utstillinger av diverse. Egen landhandel, cafe. Kan leie rorbuer her. Lite parkeringsplasser. Nydelig utsikt over plassen og fjorden oppå steinknausene.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Folketomt og det mestd stengt, likevel skulle de ha penger for at vi tuslet gjennom en sen ettermiddag. Vi skulle bare ha en kaffe, men den var også stengt.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, AnitaM1705
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Vi snudde så fort vi fant ut at det var 100,- pr person for å komme inn. Helt hårreisende! Man betaler da ikke for å gå på Bryggen i Bergen, for eksempel. Ta heller betalt dersom man vil inn i bygningene å se. La selve området være gratis.

Svært trang og liten parkering for personbiler.

Det så fint ut på avstand, da. Reis heller til Å - der er det gratis å gå!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, GlintingHobgoblin365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Et vakkert gammel fiskevær, men en enterance fee på 100 kr per capita uansett formålet med besøket virket lite gjennomtenkt. Om formålet var å spise lunch eller middag her å ikke bare å se på stedet, så burde de 100 kronene ha gått i fradrag på restaurantregningen. Uansett, en perle er det.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Obotty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Var innom Nusfjord i skikkelig dårlig vær med regn og vind. Vil allikevel si at det var en meget bra opplevelse. Å betale 100,- for å komme inn synes vi er helt greit. Hele stedet er et museum med utrolig mye å se på og lære om. Fantastisk hyggelige personer som ga oss mye god informasjon om stedet og historien. Tusen takk fra et par fra Vestlandet på tur i en gammel grønn Corolla

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, 123terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser