Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Restaurant Karoline

Restaurant Karoline
Bestill bord
2
fre. 24.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Nusfjord
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2020

Anbefaler virkelig et besøk på Karoline restaurant hvis en er i Nusfjord.
Nydelig mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Marianne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 239 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Av anmeldes her og ellers skulle en tro dette var en god restaurant. Rettene er stivt priset, noe som er ok skulle kvaliteten stå i stil, her gjorde den det ikke. Fikk servert det jeg vil kalle husmanns kokt fisk alla 1980. Kunne og burde ikke vært varmebehandlet så lenge som den gjorde. Min samboer fikk blåskjell som smakte bra. Restauranten har stort vin rom midt i spisesalen. Det var derfor litt overraskende at hvitvinen ble servert varm.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, EirikHelgoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Erik, tusen takk for din tilbakemelding.

Under middels er selvsagt ikke den standarden vi ønsker å gi til våre gester.
Det er svært få hvitviner som skal serveres varm, og det er beklagelig at dette har vært tilfelle.
Jeg håper at vi fikk rettet opp inntrykket hvis dere sa ifra når dere var hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi storkoste oss på denne fantastiske plassen i Lofoten. Menyen var spennende og maten særdeles smakfull, servicen personlig og effektiv og atmosfæren upåklagelig. Denne kan absolutt anbefales og er verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tabw47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Tabw, tusen takk for at du har delt din opplevelse av Karoline med reisende fra hele verden!

Atmosfæren hos oss er helt unik i autentiske lokaler.
Det er veldig positivt at både maten og våre ansatte falt i smak!

Vi gleder oss til å se deg igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ingen sørvis å spore på denne restauranten som trolig serverer frokost og lunsj til de i rorbuene rundt..? Vi kom tidlig på formiddagen og ville ha en kaffe og noe å tygge på. Matserveringen var visstnok stengt fram til... ja vi ble for sjokkert til å få det med oss. Vi gikk på det bakeriet i det lille huset isteden..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, veronicabS1374NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Veronica, våre åpningstider er som følger;

Frokost 08:30 - 10:00
Lunsj 12:00 - 16:00
Middag 17:00 - 22:00

Vi er glad for at bakeriet kunne servere dere kaffe i fantatiske omgivevlser.

Dere er hjertelig velkommen til å prøve ut Karolina på et senere tdspunkt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Plassen en bare MÅ innom å spise på når en er i Lofoten!
Nusfjord er jo også da bare en unik perle av ett sted, med sine fiskevær og autensitet!
Nydelig mat, fantastiske gamle lokaler, og hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding, mr vikting!

Vi er helt enig med deg, Nusfjord er en perle i historiske omgivelser.

Det er veldig hyggelig at du nevner vårt personalet som gjør sitt ytterste for å ivareta alle besøkende.

Velkommen tilbake til Nusfjord resort og Karolina!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Karoline, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Restaurant Karoline? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din