Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårligere service har jeg aldri opplevd.”
Anmeldelse av Restaurant Karoline

Restaurant Karoline
Bestill bord
2
ons. 27.10.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Nusfjord
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2020

Hvordan kan hotellnæringen i Norge klage og be om økonomisk støtte fra staten for å overleve nå i koronatider osv - når man avviser gjester i døra. Vi skulle besøke Nussfjord og ønsket å starte besøket med kaffe og frokost. Vi ankom Nussfjord 03.09.20 ved 10.30 tiden og oppsøkte restauranten Karoline. Vi fikk beskjed om at det bare var hotellets gjester som fikk spise og at vi måtte vente til lunch for å få mat, selv om det var ledige bord og det luktet kaffe. Hva slags forretningsdrift er dette? Vi ferierer vanligvis i Europa, der opplever man at, er døra oppe - så er restauranten, puben eller kafeen opp -og imøtekommer gjestene med et smil. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å kunne feriere i Europa forhåpentligvis til 2021.

Dato for besøk: september 2020
    • Service
2  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei Per, tusen takk for din tilbakemelding! Det er veldig viktig for oss slik at vi kan forbedre oss.

På grunn av den pågående pandemien er vi som bedrift nødt til å være profesjonelle i alle ledd. Det er flere årsaker til det du har opplevd. På grunn av pandemien utfører vi reservasjon av tider til frokost. Det kan derfor være at de noen av de ledige bordene snart skulle benyttes av andre gjester. Den andre delen av bordene som var ledig skyldes at vi ikke kan ha full kapasitet for å overholde smittevern.

Jeg håper du får anledning til europatur i 2021!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 239 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi kom til Nusfjord på anbefaling pga Restaurant Karoline og vi fikk fantastiske tre retter. Forrett planke med tre ulike retter og laksen var perfekt. Fiskesuppa var god. Dagens fangst til hovedrett som var torsk, smelta på tunga - anbefales virkelig. Dessert brunost panacotta, beste jeg har smakt.
God drikke, blide og veldig våkne servitører.
En fantastisk utsikt da vi fikk vindusbord, litt grått denne dagen, men ro og godt for sjæla.
En perle verdt å svinge innom bare for opplevelsen på denne flotte restauranten

Dato for besøk: august 2020
Takk, Unnlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2020

Hei Unnlis,

tusen takk for din tilbakemelding.
Restaurant Karoline streber etter kvalitet i alle ledd. Det er derfor veldig hyggelig at du verdsetter våre lokale råvarer.
Vårt personalet gjør sitt ytterste for at du som gjest skal føle deg velkommen, enten som gjest på hotellet eller om du svinger innom.


Vi gleder oss til å se deg på et senere tidspunkt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Fantastisk god mat i et veldig koselig og stemningsfult lokale. Kjempe hyggelig servitør.
Vi delte en forrett som besto av lokale råvarer. Denne var utrolig god, se bilde.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Cathrinewah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Svært god mat i meget hyggelige omgivelser. Om man er heldig å få vindusplass har man flott utsikt ut mot fiskeværet. Vi stod lenge og ventet for å få kontakt med personalet, men da vi først fikk satt oss kom smilet på iallfall den ene kelneren.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Monica T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Meget god mat, flotte lokaler og god service av hyggelige servitører.
Grillet tørrfisk og Entrecote kan anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, 634clausv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Karoline, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Restaurant Karoline? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din