“God mat i gammlet fiskemottak”
Anmeldelse av Restaurant Karoline

Restaurant Karoline
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Nusfjord
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2020

Restaurant Karoline ligger i det gamle fiskeværet Nusfjord. Miljøet rundt restauranten er særpreget og har en ekte duft av Fiskevær. Restauranten i annen etasje er smakfullt innredet hvor man har tatt godt vare på stemningen fra brygga og utskipning av torsk rundt i verden. Her lå det i sin tid 1 500 båter som fisket torsk, noen hadde rodd fra Berge og sikkert lenger i fra.
Har burde man naturligvis spise fisk, men jeg gikk for Lofotlammet som var aldeles nydelig. Til dessert ble det hjemmelaget iskrem

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, OleB235
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2020

Hei Ole,

tusen takk for din tilbakemelding.
Restaurant Karoline streber etter kvalitet i alle ledd. Det er derfor veldig hyggelig at du verdsetter våre lokale råvarer, lammet er særdeles godt!

Velkommen tilbake i autentiske omgivelser!

Anmeldt 4. september 2020

Hvordan kan hotellnæringen i Norge klage og be om økonomisk støtte fra staten for å overleve nå i koronatider osv - når man avviser gjester i døra. Vi skulle besøke Nussfjord og ønsket å starte besøket med kaffe og frokost. Vi ankom Nussfjord 03.09.20 ved 10.30 tiden og oppsøkte restauranten Karoline. Vi fikk beskjed om at det bare var hotellets gjester som fikk spise og at vi måtte vente til lunch for å få mat, selv om det var ledige bord og det luktet kaffe. Hva slags forretningsdrift er dette? Vi ferierer vanligvis i Europa, der opplever man at, er døra oppe - så er restauranten, puben eller kafeen opp -og imøtekommer gjestene med et smil. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å kunne feriere i Europa forhåpentligvis til 2021.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, Per741
CICHospitality, Agency / Consultant på Restaurant Karoline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei Per, tusen takk for din tilbakemelding! Det er veldig viktig for oss slik at vi kan forbedre oss.

På grunn av den pågående pandemien er vi som bedrift nødt til å være profesjonelle i alle ledd. Det er flere årsaker til det du har opplevd. På grunn av pandemien utfører vi reservasjon av tider til frokost. Det kan derfor være at de noen av de ledige bordene snart skulle benyttes av andre gjester. Den andre delen av bordene som var ledig skyldes at vi ikke kan ha full kapasitet for å overholde smittevern.

Jeg håper du får anledning til europatur i 2021!

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi kom til Nusfjord på anbefaling pga Restaurant Karoline og vi fikk fantastiske tre retter. Forrett planke med tre ulike retter og laksen var perfekt. Fiskesuppa var god. Dagens fangst til hovedrett som var torsk, smelta på tunga - anbefales virkelig. Dessert brunost panacotta, beste jeg har smakt.
God drikke, blide og veldig våkne servitører.
En fantastisk utsikt da vi fikk vindusbord, litt grått denne dagen, men ro og godt for sjæla.
En perle verdt å svinge innom bare for opplevelsen på denne flotte restauranten

Takk, Unnlis

Hei Unnlis,

tusen takk for din tilbakemelding.
Restaurant Karoline streber etter kvalitet i alle ledd. Det er derfor veldig hyggelig at du verdsetter våre lokale råvarer.
Vårt personalet gjør sitt ytterste for at du som gjest skal føle deg velkommen, enten som gjest på hotellet eller om du svinger innom.

Vi gleder oss til å se deg på et senere tidspunkt!

Anmeldt 7. august 2020

Fantastisk god mat i et veldig koselig og stemningsfult lokale. Kjempe hyggelig servitør.
Vi delte en forrett som besto av lokale råvarer. Denne var utrolig god, se bilde.

Takk, Cathrinewah
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Svært god mat i meget hyggelige omgivelser. Om man er heldig å få vindusplass har man flott utsikt ut mot fiskeværet. Vi stod lenge og ventet for å få kontakt med personalet, men da vi først fikk satt oss kom smilet på iallfall den ene kelneren.

Takk, Monica T

Reisende som så på Restaurant Karoline, så også på

Har du vært i Restaurant Karoline? Del dine erfaringer!