Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste bakevarer jeg har smakt...”

Hansines Bakeri Veronica Olaisen
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Nusfjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2021

Var innom og kjøpte mange forskjellige bakevarer, og spiste på bryggen... Dette er de beste bakevarer jeg noensinne har spist, og anbefaler alle å ta en tur... Kan overhode ikke sammenlignes med bakevarer fra bakeriet på Å syntes. jeg...

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 934brittb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk gode bakevarer, med mulighet for å sette seg ned å ta en kaffe med ferske boller eller kanelknuter. Liten plass med kun to bord inne i lokalet, men verdt å vente på ledig plass

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Gammelt hus med masse sjarm, veldig hyggelig betjening, god kaffe og deilige boller! Ikke mye sitteplasser, men vi fikk vindusbordet.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 366karianneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hansines Bakeri Veronica Olaisen, så også på

Har du vært i Hansines Bakeri Veronica Olaisen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.