Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bakeriet stengt”
Anmeldelse av The Bakery in A

The Bakery in A
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Å i Lofoten
Prisklasse: USD 45 - USD 49
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til et besøk på bakeriet i Å. Dessverre var bakeriet stengt etter corona, så bakevarene måtte kjøpes på museums kafeen. Der bestod hele utvalget av kanelboller og vafler. Maten var grei den og Å er et koselig sted, men utvalget av bakervarer var dårlig.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jehehu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 147 anmeldelser

Anmeldt 15. april 2020

Vårt opphold bl.a. på Å ble beriket med besøk i The Bakery at Å. Der ble det servert ovnsferske bakervarer av mange slag, og verdens herligste duftende aromakaffe! Koste oss her til frokost, og senere på dagen!! En opplevelse, samt hyggelig sted- og betjening! Anbefales! d:o)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Brød og boller fra steinovn. Smakte utmerket og er fint som pause i museums turen på Fiskeri museet eller Tørrfisk museet.

Dato for besøk: august 2019
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Nydelige bakervarer, ble en nydelig lunsj med kaffe og kanelsnurr. Trivelige lokaler, men blir fort kø og litt trangt når der er mye kunder.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, runeolsen67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Ok bolle - gode ja, men ikke bedre enn snittet av bakerier i Norge.
Få sitteplasser inne i selve bakeriet, kunne sitte ute, men kunne kanskje tilrettelagt?

Dato for besøk: juli 2019
Takk, husoey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Bakery in A, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 
Sørvågen, Moskenesøy
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i The Bakery in A? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din